ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Puțini români pot răspunde că au auzit de Danny Zucker, dacă ar fi întrebați. Cu toate acestea, probabil că sute de mii de români, prin intermediul Pro TV și al torrentelor, se lasă influențați de viziunea acestuia despre viață prin intermediul serialului „O familie modernă”.

Danny Zuker, ca și majoritatea actorilor și producătorilor de la Hollywood, se află într-un conflict deschis cu președintele SUA, Donald Trump, iar ultima sa ieșire în public s-a referit la decizia șefului de la Casa Albă de a anula programul DACA, prin care imigranții ilegali intrați în țară ca și copii primesc un permis de ședere, reînnoibil la doi ani, precum și eligibilitate de muncă.

Ieri, Zuker a reacționat în mod violent pe Twitter, cu următorul mesaj: „Dragi creștini, dacă susțineți decizia lui Donald Trump de a închide DACA, atunci creștinismul vostru e de rahat. Pe de altă parte, fuck you!”.

Mai târziu, Zuker a șters mesajul, dar a revenit cu un altul, informează Breitbart. „Cum sună asta? Se pare că despărțirea familiilor este în opoziție cu valorile iudeo-creștine ale unora dintre susținătorii deciziei de a opri DACA. E mai bine?”, sună noul tweet.

Comentatorul american conservator, John Nolte se întreabă că este „șocant de ușor să pari grațios și corect și virtuos când ești parte dintr-o elită care trăiește în spatele unor porți, lucrând în spatele unor ziduri mamut ale studiourilor și când niciodată nu intri în contact cu rezultatele stângismului de limuzină din lumea reală”.
 
Serialul „O familie modernă” este plăsmuirea fidelă a ideologiei marxismului cultural care-i animă mintea producătorului Danny Zuker. Filmul prezintă viața unei familii extinse, în care capul familiei este un bătrân alb, căsătorit pentru a doua oară cu o soție columbiană și viața copiilor și nepoților acestora. Unul dintre copiii „bătrânului” este homosexual și este căsătorit cu un alt bărbat, împreună adoptând o fetiță vietnameză.