ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte și premier al Rusiei, Dmitri Medvedev, mâna dreaptă a lui Vladimir Putin, a postat pe Twitter un șir de evenimente despre care crede că e posibil să aibă loc anul viitor.

La numai o zi după ce a fost numit de Putin adjunctul său în foarte puternicul Consiliu Național de Securitate,

Medvedev a făcut o serie de predicții apocaliptice pentru anul 2023.

Fără a exclude rolul lor propagandistic, ele merită totuși atenție pentru că se bazează pe elemente și fenomene reale, a căror evoluție poate scăpa ușor de sub control.

Mai mult, ele reprezintă viziunea (și dorințele) regimului Putin despre lume.

Iată-le așa cum apar în postarea lui Medvedev de pe Twitter, etichetată drept „epică” de Elon Musk. Nu fără motiv, așa cum veți vedea:

1.   Prețul petrolului va ajunge la 150 de dolari barilul, iar prețul gazelor va sări de 5.000 de dolari pe mia de metri cubi.

2.   Marea Britanie va reveni în UE.

3.   UE se va prăbuși după revenirea Marii Britanii; moneda Euro va dispărea.

4.   Polonia și Ungaria vor ocupa regiunile occidentale ale fostei Ucraine.

5.   Va fi creat Al IV-lea Reich, prin unirea Germaniei, Poloniei, țărilor baltice, Cehiei, Slovaciei, Republicii Kiev (rămasă din fosta Ucraină) etc.

6.   Va începe un război între Franța și Al IV-lea Reich. Europa va fi divizată, Polonia va fi reîmpărțită.

7.   Irlanda de Nord se va rupe de Marea Britanie și se va uni cu Republica Irlanda.

8.   În SUA va izbucni războiul civil. California și Texasul vor deveni state independente. Texasul și Mexicul se vor uni într-un singur stat. Elon Musk va câștiga alegerile prezidențiale într-un număr de state americane, care, după războiul civil, vor fi controlate de Republicani.

9.   Toate marile burse și activitatea financiară importantă vor părăsi SUA și Europa îndreptându-se spre Asia.

Sistemul monetar de la Bretton Woods se va prăbuși. Odată cu el, FMI și Banca Mondială. Euro și dolarul nu vor mai fi monede de rezervă. În locul lor, vor fi utilizate masiv monedele fiduciare digitale.