ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În SUA a fost introdus, la 1 decembrie, un proiect de lege care înlătură imunitatea producătorilor de vaccinuri și îi face răspunzători pentru vătămările și decesele cauzate de vaccinurile anti-Covid, informează Daily Clout. Nenumărate victime au dobândit dizabilități în urma vaccinării, nu mai pot lucra și au nevoie de îngrijire, astfel că este esențială o asemenea lege care să îi protejeze.

Pfizer și Moderna se bucură în prezent de imunitate în ceea ce privește răspunderea pentru vătămări și decese din cauza vaccinului Covid-19. În conformitate cu 42 U.S. Code § 300aa–22, „Nici un producător de vaccin nu va fi răspunzător într-o acțiune civilă pentru daune reprezentate de vătămări sau deces legate de vaccin, asociate cu administrarea unui vaccin după 1 octombrie 1988, dacă vătămarea sau decesul au rezultat din reacții adverse care au fost inevitabile, chiar dacă vaccinul a fost fabricat corespunzător și a fost însoțit de instrucțiuni și avertismente adecvate.”

Cu alte cuvinte, dacă dumneavoastră sau o persoană iubită sunteți vătămat sau ucis de un vaccin, inclusiv vaccinul anti-Covid-19, producătorul nu este răspunzător. Se întâmplă asta într-o societate care pretinde că îi pasă de victime. Dar acestea sunt regulile existente.

Tatăl îndurerat, Ernest Ramirez, care și-a pierdut fiul de 16 ani, Ernesto, la cinci zile după ce acesta a primit vaccinul anti-Covid-19.

Însă există o rază de speranță.
„Am o soluție”, a anunțat Dr. Naomi Wolf în emisiunea lui Steve Bannon, War Room. „Există un proiect de lege, HB 9366, care a fost introdus la 1 decembrie de doi republicani (Louie Gohmert și Ronny Jackson). Practic, înlătură imunitatea producătorilor de vaccinuri și îi face răspunzători. Asadar, este o soluție la tot ceea ce ne-a stat împotrivă.”

 
HB 9366 urmărește „să modifice titlurile III și XXI ale Legii privind serviciile de sănătate publică pentru a-i face pe producătorii de vaccinuri răspunzători pentru vătămările cauzate de vaccinurile supuse unui ordin public [distribuite obligatoriu către public] și pentru alte scopuri”. Prin urmare, dacă acest proiect va trece, oricine a fost obligat să primească vaccinul anti-Covid-19 și ulterior a fost vătămat ar putea cere daune direct de la producătorii vaccinurilor.


De asemenea, Dr. Wolf a anunțat „o altă victorie uriașă”. George Smith, un avocat care reprezintă DailyClout, a declarat că are între opt și zece reclamanți într-un caz în care se cer despăgubiri de la Pfizer până la sfârșitul lunii ianuarie.

Referitor la HB 9366, Steve Bannon a întrebat: „Crezi că trebuie să facem asta? Vrei să spui că trebuie să lipsim Big Pharma de imunitatea care le-a fost acordată, pentru a ajunge la ceea ce s-a întâmplat și, de asemenea, pentru a avea grijă de victime?”

„Desigur! Nu este doar un atac. Trebuie să mergem înainte cu litigiul. Trebuie să mergem înainte cu legislația. Trebuie să mergem mai departe cu acuzațiile penale, cu anchetele Marelui Juriu. Toate acestea sunt necesare”, a răspuns doctorul Wolf.

Dr. Wolf a vorbit apoi despre lipsa de sprijin financiar și medical pentru persoanele care au dobândit dizabilități în urma vaccinării – o populație despre care managerul de fonduri speculative Edward Dowd a spus că a crescut cu aproximativ trei milioane de americani de la lansarea vaccinurilor anti-Covid-19.


„Numărul oamenilor vătămați și cu dizabilități – Ed Dowd a arătat acest lucru, Steve Kirsch a arătat, [baza de date] VAERS o arată – acum este de sute de mii în Statele Unite din cauza acestui vaccin. Au nevoie de îngrijire! Au facturi medicale. Ei nu pot lucra! Este nevoie absolută să treceți acest proiect de lege, care este atât de important. Puteți folosi BillCam. Distribuiți-l pe rețelele de socializare; pledați pentru aceasta. Acest lucru le permite tuturor acestor oameni să primească bani înapoi, să obțină despăgubiri de la Pfizer și Moderna pentru vătămarea lor sau uciderea celor dragi. Este absolut necesar”, a mai spus Dr. Wolf.