ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Republicanul Donald Trump a susținut miercuri după-amiază prima conferință de presă din ultimele două luni. Președintele ales al SUA a afirmat că va fi "cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată".

"Vom crea locuri de muncă. Am spus că voi fi cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată. Cred cu adevărat acest lucru", a afirmat Trump, în conferința de presă susținută la Trump Tower din New York.

El a citat mai mute concerne auto precum Fiat/Chrysler și Ford, care și-au asumat angajamente cu privire la activităților lor în SUA.

"Am avut vești fantastice în cursul ultimelor două săptămâni. Am fost foarte activ din punct de vedere economic pentru țara noastră", a continuat Trump, potrivit căruia "multe grupuri constructoare de automobile se vor instala" în SUA.

"Vești mari vor fi anunțate în următoarele două săptămâni despre grupuri care vor construi în Vestul Mijlociu", a mai spus președintele ales, exprimându-și speranța că General Motors și industria farmaceutică vor urma acest exemplu.

Donald Trump, care se va instala la Casa Albă pe 20 ianuarie, poartă o ofensivă împotriva delocalizărilor și pentru relansarea activității industriale în SUA. În timpul campaniei electorale, el a promis că va impune taxe vamale prohibitive de 45% asupra importurilor din China.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews