ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se numește Deomofobina și este cel mai recent produs al ideologiei LGBT susținută de primarul orașului Milano, Chiara Appendino (Mișcarea 5 Stele). În fiecare cutie a așa zisului medicament, există „un prospect” care abundă în informații împotriva „prejudecăților”, relatează site-ul italian I Tempi.

Torino nu este doar un oraș industrial al Italiei, ci și locul din care s-a dat startul la vânătoarea de „homofobi”.  Așa că farmaciile torineze au umplut rafturile, pe care de obicei stau vitamine și diverse medicamente, cu un așa zis remediu împotriva „homofobiei”. Deomofobina pretinde că vindecă „stările de dezinformare acută, tulburări legate de leziuni, homofobie și discriminare bazate pe „identitate sexuală”

Inițiativa, lansată la 22 mai, la Coop Fiorfood S. Frederick Galeria Gecko, de asociația părinților și a copiilor împotriva „omotransfobiei”,  a găsit sprijinul în comitetul de coordonare al Torino Pride, dar și în cei din conducerea municipalității. Farmaciile  s-au aliniat imediat, fiind de acord să ofere spre vânzare „antidoturi împotriva discriminări, pentru o profilaxie corectă a „homofobiei”.

„Se începe cu concepte de bază, cum ar fi sexul sau orientarea sexuală, apoi se trece la concepte la care, poate, unii nu s-au gândit, cum ar fi exprimarea identității de gen. Deoarece ingredientul activ al  Deomofibinei este cunoașterea, am decis să încheiem fiecare secțiune cu una sau mai multe întrebări, pentru că numai în acest fel  putem descoperi cu adevărat lucruri pe care nu le știm”, explică una dintre susținătoarele proiectului.

În orașul în care este deja posibil ca un copil să se nască din două mame, deoarece municipalitatea a decis că nu e nimic ilegal, era previzibil că farmaciile municipale vor deveni locul specializat în „anihilarea germenilor homofobiei”,  și mai ales pentru propaganda LGBT. Care consideră că un homosexual este liber să nu recurgă la nicio terapie și să creadă că homofobul este o persoană bolnavă, iar cel care crede contrariul trebuie tratat, comentează site-ul italian.