ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Un nou protest de amploare are loc, sămbătă, la Londra, mii de oameni manifestând împotriva măsurilor anti coronavirus. 
 
Câteva mii de manifestanți s-au adunat sâmbătă în Trafalgar Square, încălcând ordinul prin care oamenii nu au voie să se adune mai mulți de șase. Britanicii cerut poliției să spună dacă sunt de partea lor  sau de cea a autorităților, responsabile pentru dezastrul provocat de măsurile restrictive.

Protestatarii, care au neglijat distanțarea socială și nu au purtat măști, au scandat lozinci in care au denunțat măsurile guvernului de a stopa răspândirea virusului și vaccinarea obligatorie.

„Covid este o păcăleală”, „Plandemie”, „Aceasta este acum tiranie”, scria pe unele dintre pancarte. De asemenea, oamenii au acuzat presa pentru modul cum a prezentat pandemia, propunând „distanțarea mass-media” în locul distanțării sociale. Unii au spus „Nu vaccinurilor obligatorii”, în timp ce alții purtau o pancartă pe care scria „Măștile sunt botnițe”.
 
Manifestanții au ascultat discursuri anti-mască, printre care și cel al lui Kate Shemirani, o asistentă medicală care a comparat restricțiile Covid cu Holocaustul, și al profesorului Dolores Cahill, de la University College Dublin,  care a fost forțat să demisioneze din comitetul științific al UE în iunie din cauza afirmațiilor pe care le-a făcut despre pandemia.