ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sute de susținători furioși ai candidatei democrate Hillary Clinton protestează pe străzile statelor americane împotriva victoriei lui Donald Trump din cadrul alegerilor prezidențiale americane, informează presa internațională.

Studenți ai universităților din statul american California au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva victoriei lui Donald Trump, aceștia scandează: „Trump nu este președintele nostru!".

Sute de protestatari provoacă agitație în zona Bay Area, din orașul San Francisco, spărgând geamuri, distrugând coșuri de gunoi, aruncând cu torțe.

Alte sute de studenți ai Universității Oregon din SUA au provocat daune campusului universitar în momentul în care Trump a fost declarat câștigător al alegerilor prezidențiale.

Polițiștii au solicitat protestarilor încheierea demonstrațiilor. Există riscul apariției unor conflicte violente între susținătorii lui Hillary Clinton și Donald Trump.

„Suntem persoane de culoare și nu vom fi marginalizate, nu vom păstra tăcerea", a scris un student de culoare pe site-ul de socializare Twitter