ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victoria lui Donald Trump, coșmarul celor care au finanțat-o pe Hillary Clinton. Păpușarii din spatele campaniei candidatei democrate nu se resemnează cu una cu două. Au dat startul protestelor anti Trump, având ca slogan "Nu e prședintele meu!". 

Mai multe site-uri americane scriu că omul din spatele organizației MoveOn.org, care a declanșat proteste de amploare în orașe mari precum Chicago, New York, Los Angeles, Philadelphia, Boston, Washington, D.C., Seattle nu este nimeni altul decât magnatul american George Soros.

Acum că Soros și prietenii au tras un cartuș în gol și au pierdut șansa de a controla America prin Casa Albă, globaliștii sunt gata să provoace haosul. Scopul imediat este acela de a arăta președinția lui Trump ca pe un soi de "neofascism" chiar înainte de a-și prelua oficial mandatul. Și, mult mai important, de a face ca în America să domnească instablitatea și violența pentru ca Obama să impună Legea Marțială, scrie conservativedailypost.com.
 
La baza protstelor anti-Trump se află MoveOn.org, o grupare activistă de stânga, înființată de Fundația pentru o Societate Deschisă a lui George Soros,  scrie pe blogul său Dennis Michael Lynch, directorul companiei de televiziune 360Media, el însuși realizator TV.  

La scurt timp de la anunțul privind câștigarea alegerilor de către Donald Trump, MoveOn.org a postat următorul mesaje: "Ne vom strânge împreună în orașe din toată țara pentru a ne afirma nouă înșine și unii altora că, în ciuda rezultatului acestor alegeri, nu vom ceda. Indiferent de piedicile pe care le vom întâmpina, ne vom uni unii cu alții și ne vom apăra comunitățile – dincolo de rasă, religie, gen, vârstă, abilități, origine națională, statut imigrațional, orientare sexuală, clasă socială și toate identitățile noastre. Lupta pentru o națiune a libertății și dreptății pentru toți și o economie și democrație în folosul tututor, continuă".

Nu ar fi prima dată când George Soros operează în acest fel. Dacă implicarea lui în "revoluțiile portocalii" din Europa este de notorietate, în urmă cu doi ani miliardarul de origine evreiască a donat in 2014, prin Fundația pentru o Societate Deschisă, zeci de milioane de dolari, finanțând astfel revoltele din Ferguson și transformând o mișcare locală într-una cu impact național. Manifestațiile din Orășelul american Ferguson, în care oamenii au protestat  față de exonerarea unui polițist care omorâse un tânăr de culoare, s-au extins rapid în toată America, violențele  devenind greu de controlat.