ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toaletele pentru transsexuali, care deja și-au făcut apariția în SUA, provoacă proteste ale celor care nu doresc să își lase copiii să intre în WC-uile pe care le folosesc reprezentanții transgender.

O demonstrează un filmuleț postat pe Youtube, în care o familie care, aflată într-unul din magazinele lanțului Target, din SUA, protestează față de decizia acestuia de a introduce toaletele trangender. În doar patru zile, filmulețul a adunat aproape 400.000 de vizualizări. 
 
În imagini apare o femeie, care ține în mână Biblia, și care, alături de mai mulți membri ai familiei, le cere clienților magazinului să nu cedeze în fața politicii care permite înființarea WC-urilor pentru transsexuali.

"Nu vă lăsați înșelați! Aceasta este o înșelați. Asta nu este iubire, iar ei o dovedesc prin faptul că lasă ca in toaletele lor să intre bărbați pervertiți. sunt mama a 12 copii si sunt dezgustată de acest lucru. Magazinele Target nu protejează mamele și copii", strigă femeia revoltată, cerându-le tuturor mamelor să nu mai intre cu copiii în aceste magazine, pentru că sunt "un loc periculos".
 
"Ceea ce fac cei de la Target poate fi numit URĂ. Ură față de familii, față de mame și de copii", susține aceasta.
"America, oare când ai de gând să te trezești? Cât ai să-ți mai lași copiii să fie violați de diavol?", continuă ea.
 
Americanca spune că a venit timpul ca toată lumea "să se ridice împotriva agendei perverse a homosexualilor care a pus stăpânire pe această națiune".
 
Luna trecută, rețeaua de magazine „Target”, foarte extinsă în SUA,  anunțat că va permite clienților săi să folosească acea toaletă corespunzătoare genului cu care „se identifică”.
 
Numai că ceea ce s-a intenționat a fi o politică „incluzivă”, a avut efecte contrare: perspectiva de a trebui să-și păzească fetițele (și) la toaletă de pedofili care se pretind femei i-a scos din minți pe americanii de rând. O petiție care invită la boicot îndreptat contra magazinelor Target a fost semnată de peste 1 milion de oameni, iar acțiunile la bursă ale companiei au scăzut puternic, provocând pierderi de 2,5 miliarde USD în capitalizarea Target.