ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Katrina Pierson, purtătoarea de cuvânt a a lui Donald Trump, candidat la Casa Albă, a apărut la CNN cu un colier alcătuit dintr-un șirag de gloanțe.

Jurnalistul Jim Sciutto nu a rezistat tentației și a deviat de la subiectul principal întrebând-o pe Katrina Pierson ce semnifică ciudata bijuterie. Aceasta a spus că este vorba pur și simplu de "o dovadă de sprijin pentru micile companii", o aluzie la comercianții de arme de foc, scrie Huffington Post, citat de b1.ro.

 Ziaristul nu a mai insistat, însă internauții au comentat pe larg pe Twitter apariția lui Pierson.
 
"Colierul purtătoarei de cuvânt a lui Trump nu trebuie ratat. Viitorul colier va fi un șirag de urechi umane, se pricep să le facă și pe acestea!", a scris un utilizator al acestei rețele, în timp ce o utilizatoare o întreba pe Pierson: "Katrina Pierson, de unde pot cumpăra acel model de colier cu gloanțe pe care l-ai purtat la CNN? Mi-a plăcut!"
 
Alții au comentat că gestul Katrinei Pierson de a purta un colier făcut din gloanțe este îngrozitor, lipsit de sensibilitate și o dovadă de prost gust și se întrebau dacă nu cumva Pierson a fost plătită de NRA.

De altfel, Katrina Pierson a scris pe contul ei de Twitter că gloanțele sunt reale și sunt produse în Texas.