ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Record de popularitate in rândul rușilor pentru Vladimir Putin, al trei săptămâni de la decizia de a interveni în Siria.

Conform unui sondaj realizat de institutul VTsIOM (controlat de stat), dat publicității la trei săptămâni de la declanșarea bombardamentelor aviației ruse asupra pozițiilor ISIS din Siria, 89,9% dintre ruși sprijină acțiunea președintelui rus.

Conform agenției de presă ruse Tass, sondajul a fost realizat in perioada 17-18 octombrie pe un eșantion de 1.600 de persoane din 130 de orașe.
 
Conform VTsIOM, ”acest nivel mare al încrederii în acțiunile președintelui este datorat în special evenimentelor din Siria și implicării Moscovei prin raidurile aeriene ale Rusiei, împotriva teroriștilor ISIS”.


Un sondaj similar realizat în iunie îl credita pe Vladimir Putin cu un procent de 89,1 în ceea ce privește încrederea î rândul populației.