ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vladimir Putin a criticat autoritățile de la Kiev, chiar de pe teritoriul Crimeei, pe care Moscova l-a anexat în urmă cu doi ani.

Liderul de la Kremlin acuză Kievul că refuză să aplice acordurile încheiate la Minsk în decembrie anul trecut, pentru încetarea conflictului în estul Ucrainei.

Vladimir Putin precizează totuși că nu va rupe relațiile diplomatice cu Kievul, chiar dacă Rusia a acuzat Ucraina că a trimis echipe de sabotori în Crimeea.

 „Se pare că partenerii noștri de la Kiev au decis să agraveze situația. Este clar că ei fac acest lucru pentru că, din anumite motive, ei nu vor sau nu pot îndeplini acordurile de la Minsk. Și în al doilea rând, ei nu pot explica propriului popor greșelile enorme pe care le-au făcut în politica social-economică. Nu vom întrerupe legăturile diplomatice cu Ucraina, în pofida împotrivirii actualelor autorități de la Kiev de a avea legături diplomatice la nivel de ambasadori”, a declarat Vladimir Putin.