ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american Barack Obama și omologul său rus Vladimir Putin au avut o discuție informală duminică, la summitul G20 desfășurat în Antalya, sudul Turciei, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea turcă, relatează AFP.

Înclinați unul spre celălalt, înconjurați de colaboratori, cei doi șefi de stat au discutat așezați pe fotolii de piele, izolați într-un colț al sălii în care circulau ceilalți lideri și numeroși oficiali.

Întrevederea nu fusese anunțată. Potrivit agenției Reuters, citată de Agerpres, discuția a durat mai mult de 30 de minute.

Președintele american Barack Obama și omologul său rus, Vladimir Putin, au convenit duminică asupra necesității unei tranziții politice în Siria, condusă de sirieni, a declarat duminică un oficial al Casei Albe.

Ultima întâlnire dintre cei doi șefi de state a avut loc la sfârșitul lunii septembrie la New York, la Adunarea Generală a ONU, înaintea declanșării intervenției militare ruse în Siria.