ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Moștenirea tatălui și unchiului asasinați îl obligă pe Kennedy Jr. să continue lupta cu statul paralel și cu serviciile secrete transformate în arme politice.

În urmă cu câteva zile, Robert F. Kennedy a fost invitatul scriitorului și jurnalistului Roger Simon de la The Epoch Times, căruia i-a oferit un amplu interviu.

O parte a fost dedicată evident serviciilor secrete și statului paralel de la Washington.

RFK Jr. a afirmat:

„A existat dintotdeauna îngrijorarea că, dacă ai o agenție națională de poliție, aceasta va fi folosită ca armă de către președinte pentru a servi o agendă politică.

„Această temere a existat de la crearea atât a FBI cât și a CIA. Toată lumea – Republicani, Democrați – erau foarte, foarte îngrijorați.”

„Ei au spus că aceste agenții naționale de poliție reprezintă o veritabilă caracteristică a regimurilor totalitare, ca Stasi în Germania de Est și KGB în Rusia.”

Kennedy susține că problemele au început să apară în anii 1960 – când, nu întâmplător, au fost asasinați unchiul său, John F. Kennedy (1963) și tatăl său, Robert F. Kennedy (1968) :

„Am avut o problemă cel puțin din anii 1960, cu FBI folosit ca armă împotriva opoziției politice. Au fost reforme în anii 1970 și 80, și o serie de directori, după moartea lui Hoover, au încercat să depolitizeze agenția. Dar acum ea este politizată la greu.”

Aparent surprinzător, dat fiind că Donald Trump ar putea fi un rival politic direct, RFK Jr. dă exemplul RussiaGate:

„Am văzut cum FBI a legitimizat RussiaGate, propaganda împotriva lui Trump. Nu sunt un simpatizant al lui Trump, dar cred că FBI nu ar trebui să fie folosit împotriva nici unui candidat prezidențial, fie că sunt de acord cu el sau nu.”

Și candidatul Democrat la prezidențialele din 2024 a continuat:

„Dosarul Steele și toate acele lucruri care au apărut acum –raportul Durham ne-a demonstrat că o mulțime dintre ele sunt neadevărate. Erau propagandă încurajată de persoane din interiorul acestor agenții. CIA a participat și ea.”

Kennedy Jr. a adus în discuție și scandalul laptopului lui Hunter Biden:

„Am avut 51 de agenți sau înalți oficiali CIA care au semnat o scrisoare deschisă afirmând că laptopul lui Hunter Biden era un fals, o dezinformare rusească, deși știau că este o minciună. Iar astfel de lucruri ar trebui să nu mai tolerăm.” 


 

 

Imediat după ce și-a lansat candidatura pentru alegerile din 2024, Kennedy Jr. a declarat că e conștient de riscul de a fi lichidat la fel ca unchiul și tatăl său.

Devenit o Oaie Neagră încă din timpul Covid, când a luptat cu toate energiile împotriva Dictaturii Sanitare, a vaccinurilor experimentale și mai ales a vaccinării copiilor, RFK Jr. a ajuns și mai indezirabil pentru Sistem prin opoziția sa față de implicarea SUA în Războiul din Ucraina.

În acest moment, se pare că Statul Paralel face tot ce poate pentru a se descotorosi atât de Trump cât și de RFK Jr. Pentru a-i împiedica să candideze. Cu orice preț.

Urmăriți integral excepționalul interviu oferit de Robert F. Kennedy Jr. lui Roger L. Simon AICI.