ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigantul pro-avort Planned Parenthood are unii dintre cei mai bine plătiți directori de organizații nonprofit din Statele Unite, potrivit unui raport al grupului pro-life American Life League (ALL), relatează LifesiteNews

Raportul ALL STOPP International 2023 privind compensarea CEO-ului de la Planned Parenthood constată că toți cei 53 de directori executivi ai afiliaților Planned Parenthood câștigă peste 100.000 de dolar pe an, compensația medie crescând de la 237.999 de dolari în 2015 la 317.564 de dolari în 2020.

Președintele Planned Parenthood Federation of America, Alexis McGill Johnson, a câștigat 683.697 de dolari din iulie 2020 până în iunie 2021, iar vicepreședintele executiv în domeniul sănătății Kimberly Custer și directorul de dezvoltare Jethro Miller au depășit o compensație anuală de jumătate de milion de dolari. Cel mai bine plătit director general afiliat al gigantului pro-avort, Darrah Johnson, de la PP Pacific Southwest, a câștigat 616.926 de dolari în 2020; primii 10 șefi afiliați au câștigat cu toții mai mult de 450.000 de dolari.

Punând aceste cifre în perspectivă, Fox Business a relatat că „salariul mediu pentru directorii executivi nonprofit din SUA este de 184.809 dolari, conform Salary.com”.

„Plătitorii de taxe au toate motivele să condamne faptul că miliarde de dolari din banii contribuabililor sunt canalizați către cel mai mare lanț de avorturi din țară, iar motivul numărul unu este sacrificarea de către Planned Parenthood a 1.112.486 de copii nevinovați în aceeași perioadă de trei ani”, menționează ALL. 

„În mod clar, de mult era timpul ca Congresul să elimine statutul de «organizație caritabilă» al Planned Parenthood și să înceteze să îi forțeze pe toți cetățenii americani să finanțeze acest gigant mega-profitabil al avorturilor, care burdușește buzunarele directorilor executivi cu bani din sângele copiilor nevinovați și cu milioane de dolari câștigați din greu de contribuabili în fiecare an.”

Președintele Joe Biden a cerut Congresului să codifice „dreptul” la avort în legea federală, ceea ce nu numai că ar restabili, dar ar extinde status quo-ul Roe v. Wade, făcând ilegal faptul ca statele să adopte practic orice lege pro-viață.

După cum indică cel mai recent raport al ALL, reducerea „accesului” la avort prin legi pro-viață ar avea un impact semnificativ asupra salariilor generoase din industria avortului. Planned Parenthood menționează că percepe în medie 580 de dolari per avort chimic, 600 de dolari per avort chirurgical în primul trimestru și între 714 dolari și 2.000 de dolari per avort chirurgical în al doilea trimestru, avorturile efectuate în al doilea trimestru fiind cele mai profitabile.