ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele SUA, Donald Trump, a criticat din nou acuzațiile privind presupusele sale relații cu Rusia, postând pe Twitter un mesaj în care scrie că, în pofida anchetelor și numeroaselor audieri în Congres, nimeni nu a reușit să dovedească această colaborare, relatează agențiile Reuters și EFE.

„După șapte luni de investigații și audieri în comisii despre 'complicitatea mea cu rușii', nimeni nu a fost capabil să arate vreo dovadă. Trist!”, a scris Trump pe rețeaua de socializare.

Comentariul său vine la o zi după ce și-a exprimat tot pe Twitter indignarea despre informațiile „false” conform cărora procurorul special Robert Mueller, însărcinat cu ancheta privind posibila imixtiune a Rusiei în alegerile americane, l-ar investiga pentru obstrucționarea justiției.

„Suntem martorii celei mai mari vânători de vrăjitoare din istoria politică americană”, a menționat Trump într-unul dintre masaje, evidențiind prin majuscule „vânătoare de vrăjitoare”.