ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Activiștii pro viață din SUA, care încearcă să sensibilizeze opinia publică asupra avorturilor, se confruntă constant cu agresivitatea celor care susțin dreptul femeii de a face întreruperi de sarcină. Sau cu furia medicilor din clinicile în care se fac avorturi. O demonstrează o scenă petrecută recent în California, postată pe Youtube.

Un medic care face avorturi nu și-a putut stăpâni furia în fața unor activiști pro viață, care manifestau în fața unei clinici din California. Doctorul Robert Santella a ieșit nervos în fața clinicii, cu foarfeca medicală în mână, strigând în gura mare că "adoră să smulgă copiii din pântecele mamelor lor".
 
Momentul, petrecut în fața clinicii pentru avorturi Family Planning Associates, din San Diego, a fost filmat și postat pe Youtube, scrie LifeSite News.
Doctorul a recurs și la înjurături, în momentul în care unul dintre activiști i-a spus că trebuie să se pocăiască.

Medicul a ridicat apoi foarfeca într-un gest în care părea că vrea să îl atace pe activist. "Exact așa le faci tu copiilor", i-a spus activistul pro viață medicului, care nu s-a putut stăpâni să nu îi răspundă: "Așa e! Ador să fac asta!"