ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Renumita regizoare olandeză Janet Ossebaard, cunoscută pentru seria sa de documentare „Căderea Cabalei”, a fost descoperită moartă, se presupune prin sinucidere, după ce a fost dată dispărută de câteva săptămâni. Se relatează că a murit pe 16 noiembrie.

Ossebaard, o jurnalistă premiată, împreună cu Cyntha Koeter, o fostă detectivă de poliție, au demascat elita satanistă, care trage sforile guvernelor lumii și marilor corporații și manipulează omenirea, scrie thepeoplesvoice.tv.  

Docuseria lor dezvăluie crime pe care oamenilor normali le este greu să și le imagineze. Cu toate acestea, ele au devenit o practică „normală” pentru stăpânii superbogați care lucrează pentru a distruge în secret rasa umană și pământul.

Moartea subită a lui Janet Ossebaard, presupusă a fi prin sinucidere, a lăsat un gol în peisajul media alternativ, unde era cunoscută pentru eforturile ei neobosite de a descoperi ceea ce considera că sunt adevăruri ascunse și conspirații globale.

Ea a câștigat recunoașterea ca o figură proeminentă în media alternativă prin seria sa de documentare.

Circumstanțele din jurul morții lui Janet Ossebaard sunt învăluite în mister. Dispariția ei, precedată de un mesaj tulburător în care menționa intenția de a-și pune capăt zilelor și de luni de epuizare emoțională, a dat naștere la speculații și zvonuri. Unii au sugerat că s-ar putea să fi fost plasată sub Protecția Martorilor, în timp ce alții au speculat că se poate să fi devenit o victimă a celor pe care i-a demascat.
VIDEO tradus în română și orginalul: