ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Redactorul-șef de la Breitbart News, Alex Marlow, a declarat, într-o conferință, că „inflația la nivel istoric și impozitarea sufocantă” fac parte din planul Forumului Economic Mondial (WEF) de a implementa „Marea Resetare”.

Redactorul-șef de la Breitbart News, Alex Marlow, a vorbit la conferința desfășurată sâmbătă în Phoenix, Arizona, de organizația nonprofit Turning Point USA, conferință cu titlul „Învingerea Marii Resetări”. Marlow a spus în fața audienței că „impozitarea sufocantă” și „inflația la nivel istoric” rezultată în urma restricțiilor legate de coronavirus fac parte din planul Forumului Economic Mondial (WEF) de a implementa „Marea Resetare”.

„Organizează petreceri luxoase, merg în destinații de vacanță în zone frumoase ale lumii și caută să inducă în eroare oamenii cu celebrități și lideri mondiali care vorbesc despre schimbările climatice”, a spus Marlow despre modul în care Forumul Economic Mondial câștigă putere.

„Apropo, dacă vreți să mergeți la unul dintre aceste evenimente, să aveți noroc să ajungeți acolo fără un avion privat”, a glumit redactorul-șef.

Marlow a explicat că WEF își câștigă puterea „gâdilând” ego-urile elitei, spunându-le: „Voi salvați lumea și, desigur, veți fi foarte puternici când o veți salva. Și toți oamenii puternici sunt deja implicați în acest demers și nu vreți să fiți lăsați în urmă.”

Pentru a ținti clasa de mijloc, țările care au îmbrățișat viziunea WEF o suprimă „prin impozitare și socialism sufocant. Ei fac tot mai grea trecerea de la o clasă la alta”, a adăugat Marlow.

„Ei fac dificilă rămânerea în clasa de mijloc dacă sunteți deja acolo, întrucât povara fiscală afectează mult clasa de mijloc în ceea ce numim societăți capitaliste occidentale, totuși, aș spune că într-un fel ne îndreptăm spre socialism (…) Prin acest lucru, clasa de mijloc este menținută într-o stare de distragere și incapabilă să concureze pe scena globală a ideilor”, a subliniat el.

Redactorul-șef a adăugat că aceste guverne „distrag atenția săracilor cu pâine și circ: ecrane care creează dependență, tehnologie și apoi restul sunt cumpărați prin printarea de bani – ei trebuie menținuți blocați pe telefoane, derulând permanent”.

„Să nu faci nimic productiv, să nu citești o carte, să nu scrii o carte, să nu începi o afacere, să nu încerci să obții acel loc de muncă dorit sau să lucrezi acele ore suplimentare pentru a avea capitalul necesar pentru a-ți începe o afacere”, a continuat el, adăugând că, dacă cineva crede că nu este suficient de bun, ei „îți vor da un mic cec”.

„În acest mod nu mai au nicio opoziție”, a spus Marlow, referindu-se apoi, ca la un prim exemplu, la situația din China din timpul pandemiei de coronavirus.

„Nu doar în Statele Unite au făcut asta, ci peste tot în lume. Vi s-a spus că nu vi se permite să lucrați. Nu aveți voie să avansați. De fapt, trebuie să stați acasă în timp ce oamenii de la Davos pot face întruniri.”

„Și unde ne aflăm acum? Inflație la nivel istoric. Și ce face inflația? Suprimă în special creșterea clasei inferioare și a celei mijlocii. Acestea sunt lovite cel mai tare, ca întotdeauna. Iar acest lucru face parte din plan, este deja în desfășurare”, a subliniat Marlow.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews