ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul David Cameron intenționează să stabilească în iunie 2016 referendumul pe care a promis să-l convoace pe tema apartenenței Marii Britanii la Uniunea Europeană, afirmă ziarul The Independent on Sunday.

Ziarul citează o sursă, care susține că David Cameron a decis să stabilească (referendumul) în luna iunie a anului viitor".

Un purtător de cuvânt de la Downing Street, biroul premierului, a refuzat să comenteze cu privire la articolul din The Independent.

Ziarul asigură că șeful guvernului intenționează să anunțe data referendumului la conferința anuală a partidului său conservator, în octombrie, notează AFP.
 
Cameron a promis britanicilor să renegocieze termenii apartenenței Marii Britanii la UE înainte de a convoca un referendum pe această temă până la sfârșitul anului 2017, amintește France Presse.

The Independent afirmă de asemenea că ministrul de finanțe britanic George Osborne începe o vizită la Paris pentru a încerca să obțină sprijin francez pentru propunerile de reformă a UE avansate de Londra.

Guvernul conservator al lui Cameron a anunțat că va face campanie pentru continuarea apartenenței Marii Britanii la Uniunea Europeană, dar cere reforme implicând mai ales capacitatea cetățenilor altor țări 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews