ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Londra se pregătește să impună noi reguli în ceea ce priveșete sistemul de imigrație, iar cei vizați vor fi străinii slab calificați care vor să muncească în Regatul Unit. Avertismentul vine de la ministrul de Interne britanic, care susține că, pentru ca un străin să poată munci în Regatul Unit, va trebui să obțină „puncte suficiente”.

Regatul Unit va „închide robinetul” pentru străinii slab calificați și le va solicita tuturor lucrătorilor calificați care doresc să vină în această țară să aibă oferte de muncă ferme și să îndeplinească cerințe salariale și de cunoaștere a limbii engleze, potrivit regulilor care se vor aplica din 2021, transmite Reuters.

Regatul Unit a părăsit oficial Uniunea Europeană la finalul lunii ianuarie, dar până la 31 decembrie 2020 este în vigoare o perioadă de tranziție, în care se produc puține schimbări comparativ cu perioada ante-Brexit, potrivit Agerpres.

”Noul nostru sistem de imigrație va închide robinetul pentru forța de muncă ieftină, slab calificată'”, a scris duminică ministrul de interne britanic Priti Patel în cotidianul The Sun.

„Începând de anul viitor, toți lucrătorii calificați vor trebui să obțină puncte suficiente pentru a munci în Regatul Unit. Ei vor trebuie să vorbească engleza, să aibă o ofertă fermă de muncă și să îndeplinească cerințele salariale”, a adăugat Patel.

În prezent, cetățenii UE pot circula liber între statele membre, ceea ce i-a determinat pe unii britanici să voteze pentru Brexit la referendumul din 2016 într-o încercare de a reduce numărul străinilor care sosesc în Regatul Unit.Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews