ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ucraina a negat orice responsabilitate pentru atacul terorist asupra podului peste Strâmtoarea Kerci, care leagă Crimeea de Rusia și în care au fost ucise trei persoane.

Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a anunțat că agenții săi au arestat cinci cetățeni ruși și alți trei din Ucraina și Armenia.

FSB a afirmat că suspecții au executat ordine primite de la serviciul de informații militare al Ucrainei pentru a aduce materiale expozive în Rusia.

Ministerul Apărării din Ucraina a dezmințit că ar fi implicat în atentat.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării de la Kiev, Andrei Iusupov, citat de Fox News, a declarat:

„Întreaga activitate a FSB și a Comitetului de Anchetă nu are nici un sens.”

Atacul terorist asupra Podului Crimeii a dus la o schimbare radicală de strategie a Rusiei împotriva Ucrainei. Moscova a renunțat la atitudinea prudentă.

Astăzi a fost a treia zi consecutivă de atacuri masive cu rachete asupra obiectivelor ucrainene din infrastructură, precum centrale electrice, sisteme de transport, de aprovizionare cu apă etc.