ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Veteranul cineast american David Lynch consideră că Donald Trump ar putea rămâne în istorie ca unul dintre cei mai mari președinți din istoria americană datorită modului în care a zdruncinat establishment-ul politic.
Într-un interviu pentru The Guardian, Lynch a recunoscut că l-a sprijinit la alegerile din 2016  pe Bernie Sanders, înainte de a susține candidatul liberal Gary Johnson la alegerile prezidențiale. Cu toate acestea, acum pare să creadă că Trump ar fi fost alegerea potrivită, scrie Breitbart.com

Regizorul american al filmelor „Blue Velvet" și „Twin Peaks", s-a arătat indecis în privința activității făcute de miliardarul republican, dar a caracterizat că sosirea sa la putere ar putea deschide calea către reforme majore.„Ar putea să fie unui dintre cei mai măreți președinți americani din istorie pentru că a dezbinat lucrurile atât de mult",a  estimat David Lynch, în vârstă de 72 de ani, de patru ori nominalizat la Oscar. „Nimeni nu este capabil să-l contracareze într-un mod inteligent", a adăugat el.

„Așa-zișii noștri lideri nu sunt în stare să conducă țara înainte, nu pot face nimic. Sunt ca niște copii. Trump a arătat că poate", a afirmat regizorul.

David Lynch a explicat pentru The Guardian că nu își amintește pentru cine a votat la alegerile prezidențiale din 2016, câștigate de Donald Trump, dar că l-a preferat pe Bernie Sanders lui Hillary Clinton în alegerile primare democrate.

„Sunt un democrat", a continuat el. "Și am fost întotdeauna democrat. Dar nici nu-mi plac prea mult democrații, pentru că sunt fumător și cred că mulți dintre democrați au venit cu aceste reguli anti- fumat. Și nu cred că asta e în mod necesar atât de rău, dar trebuie să li se dea fumătorilor un loc”, a mai spus cineastul american.

Lynch este una dintre puținele figuri de la Hollywood care își exprimă deschis admirația față de președintele Trump. Printre personajele importante care și-au exprimat sprijinul sau simpatia față de politica lui Trump se numără Kanye West, Roseanne Barr, Clint Eastwood, Kid Rock și Jon Voight.