ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Musulmanii care migrează în Europa ar trebui să înțeleagă că există locuri mai bune pentru ei să trăiască dacă nu vor să accepte modul de viață european, a declarat miercuri ministrul german de finanțe Wolfgang Schaeuble, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Acestor migranți care nu acceptă modul de viață al Europei ar trebui să li se spună „ați luat o decizie greșită”, a adăugat Schaeuble în timpul unei mese rotunde la Berlin. „Sunt locuri mai bune în lume unde se poate trăi sub legea islamică decât Europa", a mai spus el.

Vorbind despre zona euro, el a declarat că, dacă țările europene doresc să păstreze euro, ele trebuie să implementeze cadrul de responsabilitate comună privind moneda unică europeană.
 
Comentariul oficialului german vine în contextul în care un sondaj recent realizat în Germania arată că 81 la sută din cei chestionați consideră că, după efortul uriaș făcut de Berlin în favoarea refugiaților, și  alte state ale UE ar trebui să găzduiască mai mulți imigranți.