ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autoritățile franceze au pus capăt activității unei rețele de prostituție organizate de cetățeni români, informează surse judiciare ale agenției France Presse, citate de Agerpres

Nouă români sunt anchetați în dosarul legat de o rețea de prostituție „cu activitate itinerantă” în mai multe localități, care funcționa din octombrie 2017, a comunicat luni Parchetul Jurisdicției Interregionale Specializate din Nancy. 

Opt dintre suspecți au fost arestați, un al nouălea aflându-se sub control judiciar. Arestările au fost efectuate la Rouen, Besancon, Tours, Le Mans, Le Havre și Mulhouse.

„Proxeneții proveneau din aceeași regiune din România și își exploatau în special partenerele, împărțind veniturile”, au transmis procurorii francezi.

Rețeaua de prostituție publica pe Internet anunțuri de întâlniri în vederea unor prestații contra cost în locuințe temporare sau hoteluri cu preț redus, se mai arată în comunicatul Parchetului din Nancy.