ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parlamentul de la Budapesta a adoptat astăzi, la inițiativa partidului de guvernământ Fidesz, o rezoluție împotriva punerii în aplicare a unui presupus plan al miliardarului George Soros privind imigranții.

În rezoluția adoptată astăzi se arată că Parlamentul de la Budapesta respinge aplicarea unui mecanism permanent și obligatoriu de redistribuire a imigranților, în detrimentul națiunilor europene și care ar schimba în mod ireversibil viitorul și cultura Europei, transmite Radio România Actualități.

Totodată, legislativul ungar respinge relocarea în grup a imigranților, predarea de competențe organizațiilor miliardarului George Soroș în interesul participării la aducerea și redistribuirea acestora, și constrângerea statelor membre să-i primească prin aplicarea de sancțiuni.

Parlamentul de la Budapesta atrage atenția că nerespectarea de către anumite state a obligațiilor privind paza frontierelor externe ale Spațiului Schengen nu poate reprezenta o bază pentru a se solicita, prin referire la solidaritate, redistribuirea imigranților între țări și așteaptă de la Uniunea Europeană să respecte suveranitatea Ungariei și voința exprimată prin referendum a cetățenilor ungari privind respingerea cotelor obligatorii de relocare.