ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Robert F. Kennedy Jr., președintele Children’s Health Defense, spune că obsesia lui Bill Gates pentru vaccinuri este motivată de faptul că pentru fondatorul Microsoft, „vaccinurile sunt o filantropie strategică care alimentează numeroasele sale afaceri legate de vaccinuri (inclusiv ambiția Microsoft de a controla o organizație globală de identificare a vaccinării) și îi oferă un control dictatorial al politicii globale de sănătate”, scrie Evenimentul Zilei, citând un articol publicat pe siteul Children’s Health Defense

„Promițând partea sa de 450 milioane USD din cele 1,2 miliarde de dolari pentru eradicarea poliomielitei, Gates a preluat controlul Grupului național consultativ tehnic pentru imunizare (NTAGI) din India, care a vaccinat anti-polio copii înainte de vârsta de cinci ani.

Indieni dau vina pe campania Gates pentru o epidemie de paralizie flască acută non-polio (NPAFP) care a paralizat 490.000 de copii peste ratele scontate între 2000 și 2017. În 2017, guvernul indian a a renunțat la vaccinurile lui Gates. Ratele de paralizie flască acută non-polio (NPAFP) au scăzut rapid.

În 2017, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a recunoscut cu reticență că explozia globală din poliomielita este predominant dată de tulpina de vaccin.

Cele mai înspăimântătoare epidemii din Congo, Afganistan și Filipine sunt toate legate de vaccinuri. De fapt, până în 2018, 70% din cazurile globale de poliomielită erau tulpini de vaccin.

În timpul campaniei MenAfriVac din 2002, Gates, în Africa Sub-Sahariană, operatorii Gates au vaccinat cu forța mii de copii africani împotriva meningitei. Aproximativ 50 din cei 500 de copii vaccinați au paralizat.

Ziarele sud-africane s-au plâns: „Suntem cobai pentru producătorii de droguri.” Fostul economist principal al lui Nelson Mandela, profesorul Patrick Bond, a descris practicile filantropice ale lui Gates drept „nemiloase și imorale”. În 2010, Fundația Gates a finanțat un studiu din faza 3 a vaccinului experimental împotriva malariei GSK, ucigând 151 de sugari africani și provocând efecte adverse grave, inclusiv paralizie, convulsii și convulsii febrile la 1.048 din cei 5.949 de copii vaccinați.

În 2014, Fundația Gates a finanțat teste ale vaccinurilor HPV experimentale, dezvoltate de Glaxo Smith Kline (GSK) și Merck, pe 23.000 de fete tinere din mai multe provincii indiene. Aproximativ 1.200 au suferit reacții adverse severe, inclusiv tulburări autoimune și de fertilitate.

Șapte au murit. Investigațiile guvernului indian au acuzat că cercetătorii finanțați de Gates au comis mai multe încălcări ale regulilor: presiuni asupra fetelor, intimidarea părinților, falsificarea formularelor de consimțământ și refuzul de a acorda îngrijiri medicale fetelor care au avut de suferit.

Cazul se află acum la Curtea Supremă a țării”., precizează Kennedy Jr.

Kennedy îl acuză, însă, pe Gates  că utilizează filantropia pentru a controla OMS și UNICEF, în timp ce finanțează o companie farmaceutică privată care produce vaccinuri,

Mai mult, amintește că Gates a donat 50 de milioane de dolari către 12 companii farmaceutice pentru a accelera dezvoltarea unui vaccin contra coronavirusului.

Kennedy e de părere că Gates vrea să folosească această criză de sănătate pentru a impune programele sale obligatorii de vaccinare asupra copiilor americani și nu numai.