ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Uniți pentru o cauză bună. Deși este unul dintre cei mai vocali contestatari ai președintelui Donal Trump, actorul Robert de Niro face front comun cu unul dintre oamenii desemnați de noul lider de la Casa Albă să conducă o comisie specială privind siguranța vaccinurilor. De Niro și Robert F.Kennedy jr,nepotul fostului președinte american JFK și unul dintre cei mai cunoscuți contestatari ai vaccinurilor,  au susținut miercuri o conferință de presă în care au anunțat că oferă o recompensă substanțială celor care pot dovedi că vaccinuril sunt sigure.

Oferim 100.000 de dolari celor care dovedesc, cu argumente solide, că vaccinurile sunt sigure! Acesta a fost mesajul transmis de actorul american și de nepotul fostului președinte american JFK, uniți în lupta împotriva vaccinurilor care conțin un ingredient pe bază de mercur ce poate provoca o serie de leziuni cerebrale, inclusiv autismul.

„Pe de o parte, guvernul cere femeilor gravide să evite să mănânce pește la conservă pentru a nu face rău fetusului, iar, pe de altă parte, cei de la CDC (Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor) susțin vaccinarea femeilor gravide, a bebelușilor și copiilor cu vaccinuri care conțin mercur. Asta sfidează orice logică de bun simț”, a spus Kennedy în conferința de presă comună cu De Niro.
 
Atât actorul american, al cărui fiu suferă de autism, cât și  Robert F. Kennedy Jr, ales de Donald Trump să conducă o comisie specială privind siguranța vaccinurilor, au atacat timerosalul, un ingredient pe bază de mercur existent în vaccinuri, ce poate provoca  o serie de leziuni cerebrale.

Cei doi au adresat și o scrisoare deschisă jurnaliștilor, în care citează, printre altele, un studiu recent epidemiologic al Universității din Yale care leagă vaccinurile de o serie de probleme neurologice, printre care ADD, ADHD, anorexie nervoasă, sindromul bipolar, sindromul obsesiv compulsiv și depresia.
 
„Am descoperit că jurnaliștii, chiar și cei care se ocupă de sănătate știință, nu citesc studiile științifice! În problema atât de sensibilă a vaccinurilor, mulți au fost de acord ca guvernul și industria farmaceutică să îi instruiască ce anume să spună.  În loc să întrebe, să caute răspunsuri, să investigehze, jurnaliștii, mult prea des, au ales calea cea mai ușoară, aceea de a repeta garanțiile de siguranță pe care le dau industria farmaceutică și Biroul pentru siguranța vaccinurilor, deși există motive serioase să fie puse sub semnul îndoielii”, au spus cei doi.

Nemulțumiți de propagnda pe care o face Big Pharma și pentru că se încearcă acoperirea oricăror dovezi privind maladiile grave provocate de vaccinuri,  Robert de Niro și  Kennedy jr. s-au aliat și vor oferi, prin  Kennedy’s World Mercury Project, 100.000 de dolari oricărei persoane care „poate găsi un studiu științific demn de încredere care să demonstreze ca timerosalul este sigur în acele cantități care se găsesc în vaccinurile ce se administrează acum femeilor gravide și copiilor”.


Nepotul fostului președinte american JFK consideră că miza uriașă a industriei vaccinurilor și simbioza perfectă dintre "Big Pharma” și agențiile guvernamentale au dat naștere unui sistem de reglementare opac și incorect care vrea să acopere orice dovadă legată de bolile pe care le poate provoca un vaccin.  El a scris cartea „Timerosal: Să vorbească știința", în care arată pericolul și inutilitatea folosirii timerosalului în vaccinuri (un conservant pe baza de mercur), oferite milioanelor de copii și femei gravide din întreaga lume.