”Nu trebuie să fii neapărat un susținător al președintelui Trump ca să te preocupe acțiunile de înlăturare a lui din funcție”, scrie fostul congresman texan Ron Paul într-un articol publicat pe site-ul Institutului pentru Pace și Prosperitate, preluat de cotidianul.ro
 
Politicianul american amintește că„ ultimul declanșator pentru impeachment este un ofițer CIA detașat la Casa Albă, cel care au depus o plângere împotriva președintelui, pornind de la lucruri pe care le-a auzit de la altcineva, legate de conversația telefonică cu președintele Ucrainei”.

Amintind că președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi nu a renunțat la dorința de a-l pune sub acuzare pe lansatorul de alertă Edward Snowden, Ron Paul scrie că aceeași Pelosi îi ridică osanale falsului lansator de alertă de la CIA.

El susține că Partidul Democrat, furios de pierederea alegerilor de către Hillary Clinton în 2016, s-ar afla în spatele acestei noi încercări de a-l destitui pe Donald Trump. „Însă la fiecare pas se văd urmele lăsate de CIA și de aliații săi din statul profund”.

„Liderul opoziției democrate din Senat, Chuck Schumer, l-a avertizat mai demult pe Trump că, daca ” te iei la luptă cu comunitatea de informații, să știi că te pot pedepsi într-o mulțime de feluri”. E greu să nu ne întrebăm dacă acesta este un impeachment veritabil sau… o lovitură a CIA?”, se întreabă autorul articolului.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews