ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


”Nu trebuie să fii neapărat un susținător al președintelui Trump ca să te preocupe acțiunile de înlăturare a lui din funcție”, scrie fostul congresman texan Ron Paul într-un articol publicat pe site-ul Institutului pentru Pace și Prosperitate, preluat de cotidianul.ro
 
Politicianul american amintește că„ ultimul declanșator pentru impeachment este un ofițer CIA detașat la Casa Albă, cel care au depus o plângere împotriva președintelui, pornind de la lucruri pe care le-a auzit de la altcineva, legate de conversația telefonică cu președintele Ucrainei”.

Amintind că președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi nu a renunțat la dorința de a-l pune sub acuzare pe lansatorul de alertă Edward Snowden, Ron Paul scrie că aceeași Pelosi îi ridică osanale falsului lansator de alertă de la CIA.

El susține că Partidul Democrat, furios de pierederea alegerilor de către Hillary Clinton în 2016, s-ar afla în spatele acestei noi încercări de a-l destitui pe Donald Trump. „Însă la fiecare pas se văd urmele lăsate de CIA și de aliații săi din statul profund”.

„Liderul opoziției democrate din Senat, Chuck Schumer, l-a avertizat mai demult pe Trump că, daca ” te iei la luptă cu comunitatea de informații, să știi că te pot pedepsi într-o mulțime de feluri”. E greu să nu ne întrebăm dacă acesta este un impeachment veritabil sau… o lovitură a CIA?”, se întreabă autorul articolului.