ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hillary Clinton poate fi considerată una dintre membrele fondatoare ale ISIS. Acest atac la adresa candidatei democrate vine din partea fostului primar al New York-ului, republicanul Rudolph Giuliani.

Cunoscutul ex primar al New York-ului, Rudolph Giuliani, denunță rolul pe care Hillary Clinton, candidată la învestitura democrată pentru alegerile prezidențiale din SUA, l-ar fi avut în crearea organizației jihadiste Statul Islamic în calitatea ei de fost secretar de Stat al SUA. Giuliani a explicat cum Hillary a fost un personaj-cheie în administrația
 
Obama, administrație care a decis retragerea din Irak, l-a lăsat pe fostul premier Maliki să îngroape Irakul în pământ și  nu a intervenit la timp în Siria, relatează agenția italiană ANSA.

"A ajutat la crearea ISIS. Hillary Clinton poate fi considerată drept unul dintre membrii săi fondatori", a subliniat Giuliani, ale cărui critici l-au vizat direct și pe Obama. "În loc să se urce în avion și să se întoarcă în țară după atacul de la Bruxelles, el a stat în Cuba să urmărească un meci de baschet", a spus fostul primar al New York-ului.