ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Echipa lui Trump pregătește procese în această săptămână, care ar putea schimba radical imaginea alegerilor prezidențiale, a declarat duminică avocatul Rudy Giuliani. El este convins că frauda de proporții va fi dovedită.  Conform acuzațiilor și acțiunilor legale republicane, care sunt perfect justificate, este clar că scandalul fraudei electorale va continua să rămână în centrul dezbaterilor pentru următoarele zile.

Avocatul președintelui Donald Trump, Rudy Giuliani, a declarat că „lucrează” la cazurile de fraudă din Pennsylvania. Giuliani susține că victoria lui Joe Biden acolo a fost strâmbă, iar republicanii au cerut și un audit al votului.

„Cele 800.000 de voturi din noaptea alegerilor @realDonaldTrump au fost șterse de sute de mii de buletine de vot venite prin poștă, numărate fără niciun observator republican”, a scris Giuliani pe Twitter, la o zi după ce Associated Press i-a dăruit pe tavă Pennsylvania și rezultatele lui Joe Biden. „De ce au fost excluși republicanii? ”,a continuat el.

Ca și Trump, Giuliani a insistat că victoria aparentă a lui Biden a fost rezultatul unei fraude. Observatorii republicani spun că li s-a refuzat accesul în centrele de numărare, lucru care a permis personalului din interior să facă „lucruri rele” cu buletinele de vot, așa cum declara sâmbătă Trump. 

Cel puțin un lucrător poștal a susținut că i s-a ordonat să antedateze buletinele de vot prin poștă, în timp ce echipa de campanie a lui Trump spune că mulți oameni decedați au votat în Philadelphia și că personalul de acolo a numărat ilegal buletinele de poștă sosite târziu.

Giuliani a numit „mașinăria democraților din Philadelphia” o „nerușinare”, spunând că până și regretatul boxer american Joe Frazier și bunicul actorului Will Smith au votat la alegerile din oraș, de dincolo de mormânt.
 
„Pariez că Biden a dominat acest grup”, a scris el pe Twitter. "Vom afla."

Într-un interviu „Sunday Morning Futures" la Fox News, Giuliani a declarat: „Cred că primul proces va fi în Pennsylvania. Al doilea va fi Michigan sau Georgia și, pe parcursul săptămânii, ar trebui să avem totul pe rol … acolo frauda este o realitate", potrivit Tribuna USA.

„Cred că avem suficient pentru a schimba rezultatul în Pennsylvania", a adăugat el, „Alegerile din Pennsylvania au fost un dezastru. … Avem persoane care au văzut cum oamenii erau dați afară din secția de votare. Avem oameni cărora li s-a sugerat să voteze cu ceilalți și li s-a arătat cum să o facă."

„Vă ofer o imagine de ansamblu, în care numerele sunt de așa natură încât se poate inversa rezultatul anunțat", a afirmat el. „Aici sunt cele 450.000 de voturi prin corespondență de care nu s-a ținut cont",  a acuzat Giuliani, care a adăugat că numărarea voturilor a fost „gestionată ca o procedură a instanței medievale englezești Star Chamber".

„Au numărat literalmente în secret aceste buletine de vot și au făcut-o în secret pentru un singur motiv. Aceste buletine de vot erau exact cele plănuite dinainte pentru utilizare în încercarea de a recupera avantajul pierdut în cazul în care nu ieșeau pe primul loc", explică avocatul lui Trump.