ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni seara, un avion de vânătoare rusesc Su-25 s-a prăbușit în timpul unui exercițiu de rutină în regiunea Stavropol (sud-vestul Rusiei), au anunțat surse ale Ministerului rus al Apărării, citate de agenția de presă RIA Novosti, informează Agerpres.

"Astăzi (luni) ora (locală) 19:23, un avion Su-25 s-a prăbușit în zona aerodromului Budionnvosk, regiunea Stavropol, în timpul unui antrenament de rutină'" menționează un comunicat al Ministerului rus al Apărării, citat de Interfax.

Pilotul, care se afla la bordul avionului cu reacție, nu a supraviețuit.

În timpul exercițiului, avionul decolase fără muniție la bord, conform agențiilor de presă citate. Aparatul de zbor a căzut într-o zonă nelocuită, în apropiere de aeroportul militar Budionnovsk.

O comisie creată ad-hoc de Ministerul rus al Apărării, din care fac parte și experți în securitatea zborului ai forțelor aeriene, urmează să investigheze acest incident.