ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bancherul rus Herman Gref este fost membru al Consiliului de administrație al Forumului Economic Mondial, precum și autorul prefeței la ediția în limba rusă a cărții A patra revoluție industrială a lui Klaus Schwab. În plus, este celebrat ca finanțator al „vaccinului” Sputnik V, un promotor împătimit al Inteligenței Artificiale în Rusia și un pasionat de studierea Cabalei, scrie Edward Slavsquat.  

Gref are vești interesante: „Plățile folosind datele biometrice sunt disponibile pe scară largă numai pentru rezidenții din Rusia:
 
 
Președintele Consiliului de administrație al Sber, German Gref, a vorbit, într-un film documentar realizat special pentru Adunarea generală anuală a acționarilor (AGA), despre momentul în care plățile cu un zâmbet vor fi folosite de toată lumea, de la Moscova la Kamchatka.”

Alte detalii:

Vara trecută, Sber a fost prima [bancă] din Rusia care a lansat un proiect de plăți biometrice pentru utilizatorii în masă. Astăzi, în toată țara sunt instalate aproximativ 600.000 de terminale care pot accepta plăți folosind datele biometrice — „Plătește cu zâmbet” cu SberPay. Până la sfârșitul anului vor fi peste un milion.

Aproximativ 30-33% din piața totală a terminalelor de operare din lume se află în Federația Rusă. Aceasta înseamnă că Rusia este singura țară din lume în care plățile folosind biometrie au devenit disponibile în masă – literalmente pentru întreaga populație a țării. 30 de milioane de clienți Sber s-au conectat deja la serviciu. În fiecare zi, 50 de mii de persoane se conectează și încearcă această metodă de plată.

„După cum arată practica, este nevoie de doi până la trei ani pentru ca oamenii să realizeze cât de convenabil este acest sistem și să înceapă să-l folosească în masă. Cred că în câțiva ani vom vedea cum, în primul rând, vor apărea milioane de terminale, iar această experiență va fi pe deplin disponibilă atât la Moscova, cât și în orice mică așezare din Kamchatka sau Sakhalin, sau din Magadan”, a adăugat șeful Sberbank. 

Herman Gref subliniaza, într-un video alarmant, cât de „convenabile” sunt „plătițile cu un zâmbet”:

„În 2023 am început implementarea pe scară largă a plăților bazate pe recunoașterea facială. În prezent, Rusia este prima țară din lume care a început să folosească tehnologia biometrică pentru tranzacțiile zilnice pe scară largă. Am găsit o modalitate de a evita utilizarea camerelor 3D foarte scumpe și am redus costul echipamentului folosind matematică avansată. Trebuie să spun că este mult mai convenabil chiar decât plățile cu telefonul.”

Dacă nu sunteți încă convins că „Plătiți cu un zâmbet” este cel mai „anti-globalist” și mai convenabil mod de a plăti, vizionați acest videoclip promoțional de un minut, „Pay With A Smile”, care prezintă o tânără cu stimă de sine scăzută, care își întâlnește marea iubire plătind un cappuccino cu fața: