ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consiliul pentru Securitate Națională și Apărare al Ucrainei a declarat, la rândul său, că unii experți nu exclud posibilitatea ca armata Rusiei să transporte focoase nucleare pentru sistemele de rachete mobile.

Rusia a negat duminică orice fel de amplasare de rachete nucleare în peninsula Crimeea, a relatat agenția de presă TASS.

Nu există nicio necesitate ca Rusia să desfășoare arme nucleare în Crimeea, a declarat agenției de presă amintite reprezentantul special al președintelui rus în 'Districtul federal Crimeea', Oleg Belavențev.


”Nu există nicio necesitate în acest sens. Avem suficiente arme pentru a atinge inamicul acolo unde el este. Avem suficiente astfel de arme, amplasate pe submarine nucleare și pe alți purtători”, a afirmat Belavențev, subliniind că peninsula Crimeea rămâne 'o zonă fără arme nucleare'.