Rusia este pregătită să repare cât mai rapid relațiile cu Washingtonul, în urma rezultatelor alegerilor din SUA, a declarat luni Sergei Ryabkov, ministrul adjunct de Externe al Rusiei, conform Reuters.

Potrivit acestuia, autoritățile ruse cunosc puține lucruri despre planurile politice ale lui Donald Trump și au recunoscut că este o diferență între promisiunile făcute în cadrul campaniei sale electorale și cele pe care le va implementa după ce va fi investit în funcția de președinte.


Ryabkov a afirmat că susținerea Rusiei în privința acordului nuclear cu Iranul rămâne neschimbată, în pofida declarațiilor făcute de Trump că în cazul în care va fi ales ar anula acest tratat.

Fostul șef al Administrației de la Kremlin, Serghei Ivanov, a spus anterior că Rusia este pregătită să construiască noi relații cu Statele Unite după alegerile prezidențiale din 8 noiembrie, după ce conducerea Rusiei a fost "insultată" de retorica antirusă în timpul campaniei prezidențiale americane.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews