ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rusia este pregătită să repare cât mai rapid relațiile cu Washingtonul, în urma rezultatelor alegerilor din SUA, a declarat luni Sergei Ryabkov, ministrul adjunct de Externe al Rusiei, conform Reuters.

Potrivit acestuia, autoritățile ruse cunosc puține lucruri despre planurile politice ale lui Donald Trump și au recunoscut că este o diferență între promisiunile făcute în cadrul campaniei sale electorale și cele pe care le va implementa după ce va fi investit în funcția de președinte.


Ryabkov a afirmat că susținerea Rusiei în privința acordului nuclear cu Iranul rămâne neschimbată, în pofida declarațiilor făcute de Trump că în cazul în care va fi ales ar anula acest tratat.

Fostul șef al Administrației de la Kremlin, Serghei Ivanov, a spus anterior că Rusia este pregătită să construiască noi relații cu Statele Unite după alegerile prezidențiale din 8 noiembrie, după ce conducerea Rusiei a fost "insultată" de retorica antirusă în timpul campaniei prezidențiale americane.