ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rusia va lua măsuri suplimentare de securitate în regiunea Crimeea și va organiza exerciții militare în Marea Neagră, în contextul amplificării tensiunilor cu Ucraina, Moscova îndemnând țările care susțin Administrația de la Kiev "să înceteze provocările".

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a întâlnit joi cu principalii comandanți militari și cu șefii serviciilor de informații. "Au fost revizuite scenariile care prevăd măsuri antiteroriste în zonele de frontieră și în spațiul aerian al regiunii Crimeea", a transmis Kremlinul.

Flota militară rusă din Marea Neagră - staționată în Crimeea - va începe să efectueze exerciții militare pentru a simula contracararea actelor de sabotaj, a transmis Ministerul rus al Apărării, potrivit Mediafax.

Moscova a îndemnat țările occidentale care susțin Ucraina "să înceteze provocările", conform unui comunicat al Ministerului rus de Externe, citat de agenția Interfax.