ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Duma de Stat a Rusiei a fost depus un proiect de lege prin care este interzisă schimbare de sex pe cale medicală, cu excepția cazurilor de anomalii congenitale la copii.

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele camerei inferioare a Parlamentului de la Moscova, Piotr Tolstoi, pe canalul său de Telegram:

„Împreună cu colegii mei – deputați din toate partidele Dumei de Stat, am prezentat un proiect de lege care stabilește o interzicere totală a efectuării de intervenții medicale cu scopul conversiunii sexuale, precum și excluderea înregistrării de către stat a conversiunii sexuale fără operații.”

Chirurgia pentru schimbare de sex este în plină dezvoltare, a mai spus Tolstoi, iar transgenderismul încearcă să se infiltreze și în Rusia.

„Schimbarea de gen” este de asemenea interzisă dacă ea nu se bazează pe o schimbare de sex biologic. Care este interzisă.

Proiectul de lege, depus de circa 400 de deputați prevede exceptarea de la interdicție doar pentru cazurile de anomalii congenitale la copii.

Tolstoi a afirmat că viitoarea lege are menirea de a păstra pentru viitor valorile tradiționale, culturale și familiale ale Rusiei.

De asemenea, în Rusia a fost interzisă total orice formă de propagandă LGBT, inclusiv sub forma „educației sexuale” în școli.