ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O agenție de turism din Rusia vrea să profite de pe urma războiului civil din Rusia. Așa că oferă amatorilor de senzații tari excursii numite "Tururile Assad". Pachetul turistic presupune o excursie de patru sau cinci zile în zonele de conflict din Siria.

Deși monumentele istorice au fost distruse, patronii agenției consideră că zona de război din Siria reprezintă un loc perfect pentru petrecerea vacanței, scrie The Telegraph.

Costul est de 1.500 de dolari, iar în bani vor intra biletul de avion, cazarea, mâncarea, serviciile oferite de ghid. Nu și asigurarea.

Conform agenției, turiștii vor zbura până la Damasc și apoi "se vor caza la hotel, după care un sirian îi va prelua cu mașina pentru a-i "plimba" în diverse locuri, marcate de sângerosul conflict al ultimilor patru ani.

Războiul a început în Siria în 2011, provocând, estimărilor ONU, moartea a 250.000 de oameni, în timp ce patru milioane de persoane au părăsit țara.