ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Secret Service a confirmat că investighează prezența unui „element necunoscut”descoperit duminică în biblioteca de la Casa Albă și care, în comunicațiile radio, a fost descris drept cocaină.

Purtătorul de cuvânt al Secret Service, Anthony Guglielmi, a declarat:

„Duminică seara, complexul de la Casa Albă a fost închis preventiv după ce agenții Secret Service au inspectat un element necunoscut descoperit în interiorul zonei de lucru.”

Guglielmi a adăugat că Departamentul de Pompieri din Washington D.C. a stabilit că substanța nu prezintă vreun pericol.

Potrivit unei comunicări de la ora 20.49, un pompier din echipa de substanțe periculoase a transmis prin radio rezultatele unui test:

„Avem o dungă galbenă care indică hidrocloridul de cocaină.”

Scurta transmisie a fost înregistrată pe un site de internet numit openmhz.comcare permite ascultarea în direct sau arhivată a transmisiunilor radio ale poliției și pompierilor.

Unul dintre oficialii aflați la curent cu desfășurarea anchetei a declarat sub protecția anonimatului că transmisiunea de la ora 20.49 provenea de la echipajul aflat la Casa Albă.

Oficialul a mai spus și că era vorba de o cantitate foarte mică de cocaină, ceea ce înseamnă că restul a fost probabil consumat.

Descoperirea a fost făcută la două zile după ce Hunter Biden, narcoman notoriu, a fost văzut pentru ultima dată la Casa Albă.