ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele ales al SUA Donald Trump s-a declarat „deschis" pe tema Acordului de la Paris privind schimbările climatice, în cadrul unui interviu acordat marți ziarului New York Times și citat de AFP.

Candidatul republican a amenințat de-a lungul campaniei sale electorale că va abroga acordul, dacă va fi ales președintele SUA.

„Privesc acest lucru îndeaproape. Rămân deschis cu privire la acest subiect", a spus Donald Trump, cunoscut ca fiind un "climatosceptic".

„Cred că există o legătură între acțiunea omului și schimbările climatice", a mărturisit Trump, potrivit mesajelor pe Twitter postate de un redactor al cotidianului New York Times.

Trump, care s-a întâlnit la New York cu reporteri și editori ai acestui ziar, a asigurat că va da dovadă de "open mind'' pe această temă, notează și agenția Reuters.