ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În spectacolul său de la Grammy de duminică seară, starul pop Sam Smith a pus în scenă o interpretare satanică a piesei sale „Unholy”/Nesfânt, pentru care el și  Kim Petras, născut bărbat și transformat ulterior în femeie, au câștigat un premiu pentru cel mai bun „duo pop”, potrivit posmillennial.
 
Madonna a apărut într-o ținută de androgin cu două șuvițe ca niște coarne lăsate în față și o reproducere a unor coarne mai mari, din două cozi împletite, după modelul statuii sataniste pro-avort care a fost ridicată recent în vârful unui tribunal din New York (FOTO AICI).

Petras și Smith s-au îmbrăcat în roșu, la fel ca și dansatorii lor, în timp ce au interpretat piesa. Petras a dansat într-o cușcă, Smith a purtat coarne de diavol, în timp ce dansatori îmbrăcați în rochii roșii lungi și cu părul lung și drept s-au înfășurat în jurul lui într-un cerc ritualic. La final puteți vedea și sponsorul - SATANA A FOST ADUS DE PFIZER:
 
 
Smith a dansat în centrul grupului de dansatori în ceea ce părea a fi o punere în scenă a unui spectacol ritual. Smith și Kim Petras au cântat piesa „Unholy”, despre părinții care își lasă copiii acasă pentru ca aceștia să poată merge separat să comită adulter. Unul dintre versuri dicută despre moda de lux, inclusiv despre Balenciaga, care a fost recent criticată pentru publicitatea care susținea pedofilia.
Petras a acceptat cu răsuflarea tăiată Grammy-ul în timpul ceremoniei de decernare a premiilor, spunând că este „prima femeie transsexuală care a câștigat acest premiu”. Publicul de la Hollywood a fost înnebunit când acest duo divers format din doi bărbați albi biologici „a făcut istorie”, câștigând un Grammy pentru performanța lor în duo. 

Prezentarea premiilor Grammy a fost sponsorizată de Pfizer. 

Ca și cum asta nu ar fi fost suficient, Jill Biden, soția președintelui SUA Joe Biden, nu numai că a participat duminică seară la gala premiilor Grammy, dar a și prezentat un premiu, potrivit TheGateWayPundit.
 
Madonna, renumită în spațiul public pentru aparițiile ei cu iz satanist, a fost de asemenea vedetă a spectacolului.

Jill Biden a fost ovaționată în picioare de mulțimea de extremă stânga de la Hollywood după ce a intrat pe scenă printr-o gaură ca de sfincter.