ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația The Satanic Temple din SUA organizează „cea mai mare adunare satanistă din istorie” la Boston, luna viitoare, și impune participanților să fie obligatoriu Vaccinați și Mascați.

SatanCon a fost programată în perioada 28-30 aprilie, la Boston, cu ocazia aniversării a zece ani de la crearea organizației Templul Satanic.

Potrivit site-ului Tempului Satanic, evenimentul este „sold-out”.

Site-ul mai precizează:

„Participanții la SatanCon trebuie să aibă peste 18 ani să facă dovada unei vaccinări anti-COVID. Participanții trebuie să poarte o mască tip N-95, KN-95 sau chirurgicală de unică folosință. Eșarfele, bandanele și măștile din pânză nu sunt permise.”

Obligativitatea Vaccinării și a Măștii par un banc prost, în condițiile se precizează:

„Misiunea Templului Satanic este de a încuraja bunăvoința și empatia între toți, de a respinge autoritatea tiranică, de a apăra bunul simț practic și dreptate și de a fi conduși de conștiința umană pentru a întreprinde acțiuni nobile.”

Pentru a zecea sa aniversare, Templul Satanic le promite participanților că la Boston va fi un „weekend de blasfemie și de comemorare”.