ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bărbatul acuzat că a pătruns neinvitat în casa președintelui Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, și că l-ar fi lovit cu un ciocan pe soțul ei, la orele 2.30, a suferit o viață traumatizantă și plină de abuzuri, nu este de dreapta, ci un pacifist adept al nudismului și, cel mai probabil, în ultimul timp era UN SCLAV SEXUAL, a declarat în exclusivitate pentru DailyMail, chiar fiul său.
 
„Tatăl meu avea opinii progresiste, credea în drepturile omului, în egalitate și în justiție. Era împotriva războiului, era un activist pentru pace, nu era deloc un conservator de dreapta, așa cum a fost catalogat.”, spune tânărul, care mai susține că „periculosul trumpist” - după cum a fost prezentat de presa oficială ticăloasă -  ar fi fost membru al Partidului Verde.

Nu există „aproape nicio persoană pe această planetă care să fi trecut prin atâta suferință. Dacă te uiți în ochii lui, poți vedea că este o persoană atât de tristă.", a declarat Nebosvod 'Sky' Gonzalez.
 
„Nu este un pericol pentru societate, nici măcar nu știu dacă l-a atacat pe domnul Pelosi. Din câte știm noi, era un fel de sclav sexual, așa cum a subliniat Elon Musk.”, afirmă fiul său.
 
Reamintim că în timp ce presa mainstream  americană a susținut că soțul lui Nancy Pelosi ar fi fost atacat de un bărbat de „extremă dreapta” înarmat cu un ciocan, CEO-ul Tesla a semnalat că Paul Pelosi se afla de fapt împreună cu un bărbat care se prostitua ca homosexual.(foto)
 
Articolul de presă al publicației locale Santa Monica Observer, la care făcea referire Musk a fost potopit cu acuze de fake-news de la instituțiile care chipurile verifică știrile, dar care sunt sponsorizate sau chiar create de mega-trusturile de presă mondiale, cu scopul de a suprima presa alternativă, reală.
 
„Nu este genul de persoană care să facă așa ceva. Sunt surprins de toată povestea asta, sunt încă multe informații care nu au fost date publicității. Nu am nicio idee despre ce s-a întâmplat sau cum s-a întâmplat. Sunt mai multe întrebări decât răspunsuri în acest moment. Știm măcar ce s-a întâmplat cu adevărat?”, spune fiul său.
 
Întrebările majore rămân:
 
1. Dacă „suspectul”, în vârstă de 42 de ani, voia să-l ucidă pe Pelosi, în vârstă de 82 de ani, de ce nu a făcut-o până când a venit Poliția?
 
2. De ce erau amândoi în chiloți?
 
3. Unde sunt filmările de la sistemul de securitate al vilei de 8 milioane de euro?
 
4. De ce nu prezintă Poliția filmările de la dispozitivele video ale polițiștilor, ca în atâtea alte cazuri?
 
Am adăuga: Și unde era Nancy, la oar 2.30? Să amintim și că aventurile nocture ale soțului fostei Nr. 3 al SUA au inclus un accident făcut beat, cu mașina.
 
DePape urmează să fie prezentat azi la tribunalul din San Francisco pentru a fi pus sub acuzare, fiind acuzat de tentativă de omor, tentativă de răpire a unui oficial federal și agresiune asupra unui membru al familiei unui oficial federal în legătură cu atacul din 28 octombrie asupra lui Paul Pelosi.
 
 
 
El a fost acuzat atât în instanțele federale, cât și în cele de stat. Audierea de miercuri se referă la acuzațiile din statul California. 

În ajunul audierii, fiul său mai mare a venit în apărarea sa:

„Ne-a spus adesea că a fost crescut într-o casă abuzivă și că ar fi fost abuzat fizic de bunicii săi”,  a declarat Sky, în vârstă de 19 ani.

El a spus că DePape, în vârstă de 42 de ani, i-a spus lui și fratelui său Daniel, acum în vârstă de 17 ani, că părinții săi l-au încredințat bunicilor săi, care erau abuzivi din punct de vedere fizic.

În loc să rămână prin preajmă pentru a suporta abuzurile, DePape scăpa în ocean pentru a înota până când ziua se termina, a spus Gonzalez.

Când David era un copil mic, a afirmat Gonzalez, „bunica lui a aruncat o oală cu apă clocotită pe el. O bucată din hainele lui s-a topit în carnea lui și l-a marcat pe viață.”

Gonzalez susține că DePape a fost hărțuit la școală și nu a avut prieteni și din această cauză a avut o perioadă dificilă în primii ani de viață.

De-a lungul vieții sale a întâmpinat dificultăți în a-și face prieteni, a adăugat fiul. „Este un singuratic”,

Gonzalez spune că atunci când a auzit prima dată că tatăl său a fost arestat pentru atacul asupra lui Pelosi, a fost în stare de șoc total.

Gonzalez și fratele său locuiesc într-o casă dărăpănată din Berkeley, California, împreună cu sora lor mai mare, Inti, fiica vitregă a lui DePape. Toți trei folosesc numele de familie Gonzalez. Mama lor, Oxane 'Gypsy' Taub, le-a dat tuturor copiilor ei numele de familie 'Gonzalez' ca un tribut adus unei familii mexicane care i-a salvat viața în urmă cu mai mulți ani.

Gonzalez a declarat că atunci când erau mai mici tatăl său îi ducea în parc sau pe plajă și are amintiri plăcute despre educația sa alături de DePape.
 
„A încercat să fie cel mai bun tată pe care putea să fie a încercat să ne facă fericiți.”

Gonzalez a declarat că a încercat să stabilească o vizită la închisoare cu DePape, dar până acum nu a avut succes.

De asemenea, el a dezmințit ideea că atacul a fost motivat politic. 
 
„Tatăl meu avea o mulțime de opinii politice și mi-a vorbit despre o mulțime de lucruri diferite, dar nu a aderat la niciun partid politic, nici la cel democrat nici la cel republican.”

DePape a spus că cele două partide 'sunt doar coperți și culori', a spus fiul său. 

„Ceea ce contează sunt politicile fiecărei persoane în parte. Fiecare persoană individuală este unică și nu este vorba de dreapta sau de stânga. Asta este doar o distragere a atenției.”

Gonzalez a spus că el crede că tatăl său a fost membru al Partidului Verde.

„Tatăl meu avea opinii progresiste, credea în drepturile omului, în egalitate și în justiție. Era împotriva războiului, era un activist pentru pace, nu era deloc un conservator de dreapta, așa cum a fost catalogat.”

Gonzalez a spus că au trecut mai mulți ani de când nu l-a mai văzut pe DePape.
 
„Într-o zi, tatăl meu s-a certat cu mama mea, iar ea l-a dat afară și apoi am pierdut legătura cu el”.

El l-a descris pe DePape ca fiind părintele 'distractiv', dar a recunoscut că a contribuit foarte puțin din punct de vedere financiar. Singurul loc de muncă pe care l-a avut de când își amintește fiul său este acela de a face brățări, ceea ce a adus bani puțini sau deloc familiei sale.

În schimb, el a lăsat slujba de întreținător al familiei mamei lor, Taub. „Când l-am întâlnit, avea doar 20 de ani și nu avea nicio experiență în politică, iar el era foarte apropiat de opiniile mele, iar eu am fost întotdeauna foarte progresistă. O admir absolut pe Nancy Pelosi”', a spus ea.

Gonzalez, fiul ei, spune că înțelege de ce oamenii îl antipatizează pe tatăl său, dar spune că, întrucât DePape este tatăl său, îl va susține în această perioadă dificilă.

„Cu toții merităm să știm ce s-a întâmplat, mai ales într-un caz atât de mediatizat. Orice se va întâmpla în viitor, se va întâmpla. Dar, indiferent de ce se întâmplă, el este încă tatăl meu. Dar noi nu știm ce s-a întâmplat. Nu știu dacă tatăl meu a făcut sau nu ceea ce a fost acuzat. Până acum, ceea ce știm nu are niciun sens'.

El speră că publicul va avea compasiune pentru tatăl său, adăugând: „Îmi iubesc cu adevărat tatăl și nu vreau ca el să mai sufere”.