ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kaeley Triller Haver, o americancă din Washington, mamă a doi copii, strânge semnături pentru o campanie prin care dorește să ajute mamele și copiii să redobândească intimitatea femeilor în toaletele și băile publice. Demersul femeii este mai mult decât curajos, zilnic fiind ținta invectivelor și stigmatizării la locul de muncă. Principalii atacatori: activiștii transgender și reprezentanții establihment-ului progresist, scrie breitbart.com.

Kaeley Triller Haver conduce organizația „Just Want Privacy”,  care adună semnături și finanțare pentru a porni „Inițiativa 1552” privind votul din noiembrie, din statul Washington. Ea are nevoie de 330.000 de semnături valabile până la 6 iulie și a reușit până acum să adune 200.000 de semnături. Un număr mare de susținători provin și din afara statului.

„Știm că este vorba despre o perioadă mai dificilă în această săptămână ... am distribuit multe petiții unor oameni care au promis să le completeze”, a declarat americanca pentru Breitbart.

Inițiativa populară intenționează să abroge un decret din 2015, emis de cei cinci membri ai Comisiei americane pentru Drepturile Omului, care spune că bărbații pot folosi toaletele și dușurile pentru femei,  cu condiția să declare că au o „identitate de gen de sex feminin”.  Această regulă pro-transgender și anti intimitate se aplică instituțiilor guvernamentale și companiilor cu mai mult de opt angajați. Regula urmărește să impună „ideologia transgender”,  care susține că sexul biologic al unei persoane este din punct de vedere juridic mai puțin important decât "identitatea de gen" care nu poate fi verificată și, care, de asemenea, pretinde că alți americani sunt de acord că bărbații pot fi femei iar femeile pot fi bărbați, în funcție de „identitatea lor de gen” ascunsă.

Apărătorii transsexualilor se opun vehement oricărei reglementări sau reguli a intuiției care ar ajuta oamenii să facă distincția între bărbați și femei, deoarece se opun oricărei diferențe civice între cele două sexe.
Acest război al sexelor a fost inflamat în februarie 2016, când un bărbat a intrat într-o cabină  în care femeile se schimbau, la o piscină, refuzând să plece de acolo și argumentându-și gestul prin decizia cat se poate de legală a comisiei.
Demersul privind dreptul la intimitate, declanșat de Haver, se izbește de rezistența statului, inclusiv a politicienilor socialiști, a firmelor mari și a mass-media. Site-ul NewsTribune.com atacă dur demersul americancei, spunând că orice acțiune impotriva activiștilor transgender este un soi de rasism. În articolul „Nu mai vrem războaie ale toaletelor transgender”,  cei de la  NewsTribune  denunță faptulcă regula pro-transgender și anti-intimitate „impulsionează spiritul lui Martin Luther King, predicatorul eroic al egalității”.

„Nu am văzut nici o acoperire obiectivă în [mass-media] - toată presa de aici aici este activistă”, a spus Haver. „Am încetat să mai răspundem întrebărilor presei deoarece nu merită timpul nostru”, spune femeia.

În tot acest război, mișcarea care promovează teoria de gen se dă drept victimă a „discriminării”, publicând o listă a companiilor care o sprijină: AirB, Air Alaska, Camera de Comerț de stat, Capital One, Google, Facebook și AT & T, dar și o serie de lideri progresiști, pro-diversitate de la ACLU.