ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O anchetă a fost deschisă în New York după ce un bărbat a murit la scurt timp după ce a primit un vaccin anti COVID la Centrul Javits, relatează CBSlocal.

Oficialii de stat din domeniul sănătății au anunțat că bărbatul, în vârstă de 70 de ani, al cărui nume nu a fost făcut public, s-a prăbușit la 25 de minute după ce a primit vaccinul.  El a fost transportat la spital, unde a murit, duminică dimineață.

Într-o declarație de presă, responsabilul pentru sănătate al statului a declarat că în cele 15 minute cat a stat sub observație după administrarea vaccinului, „nu a prezentat reacții adverse sau vreo suferință”.  
 
Oficialii din domeniul sănătății de stat nu cred că bărbatul a avut o reacție alergică - un efect secundar rar, dar nici nu exclud acest lucru.
 
Cel puțin 500 de persoane au murit în America după ce au fost vaccinate anti COVID-19, potrivit datelor guvernului SUA publicate vinerea trecută.
 
Decesele au fost raportate către VAERS, sistemul de urmărire a leziunilor vaccinate pentru Centrului pentru Controlul Bolilor din SUA (CDC), după cum am publicat și noi în articolul România ascunde morții de vaccin. Decesul asistentei de la „Marius Nasta”: Mahler și Ministerul au știut și au tăcut - Deținem PROBA. RAPOARTE: Peste 300 de cazuri de decese după vaccin în Europa și peste 500 în SUA. DOVEZI

Numărul real de cazuri poate fi chiar mai mare, potrivit LifeSiteNews.

Peste 25 de milioane de americani au primit doze fie de vaccin Pfizer-BioNTech, fie de la Moderna, care au fost autorizate pentru utilizare de urgență luna trecută, la mai puțin de un an de la dezvoltare. Vaccinurile, care sunt încă experimentale din punct de vedere tehnic, nu pot preveni infecțiile asimptomatice COVID-19 sau să dureze mai mult de un an.