ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa cum previzionam în articolele ActiveNews din timpul alegerilor pentru președinția SUA, furate de la câștigătorul real, Donald Trump, de către artizanii „Marii Resetări”, Joe Biden nu va putea conduce America. Deja Joe Biden nu mai poate conduce America. De fapt, nu o conduce deloc.

O analiză complexă din Cotidianul a jurnalistului de politică externă Călin Marchievici - ca și numeroase filmări existente  în spațiul public (cum este și cea de mai sus) - demonstrează acest fapt, cu prisosință. „În urmă cu două săptămâni, la o întâlnire cu alegătorii transmisă în direct de CNN, președintele Biden a spus că, la sosirea sa la Casa Albă, SUA nu aveau un vaccin împotriva covid. De fapt, campania de vaccinare începuse în urmă cu mai bine de o lună. Fostul președinte Donald Trump a declarat atunci că Biden ”fie nu spune adevărul, fie este terminat din punct de vedere mental”.”, scrie Marchievici.

Cotidianul prezintă și temerile democraților legate de butoanele roșii, ale armelor nucleare ale SUA.

„Peste 30 de congresmani democrați i-au trimis o scrisoare mai puțin obișnuită președintelui Joe Biden – i-au cerut comandantului suprem să renunțe la prerogativa de a lansa unilateral un atac nuclear. Congresmanii propun patru variante prin care codurile valizei nucleare să nu mai fie doar în posesia președintelui: fie vicepreședintele și președintele Camerei Reprezentanților vor avea și ei un cuvânt hotărâtor în lansarea sau nu a unui atac nuclear, fie acest rol va fi îndeplinit de șeful Statului Major Interarme și de procurorul general, fie să se înființeze un consiliu permanent al liderilor din Congres care să ia această decizie împreună cu președintele.”, arată analistul.

Kamala Harris, o comunistă nici măcar prea vopsită - cum este (sau... era)  „catolicul” Joe Biden, care susține fără să clipească finanțarea avorturilor de către stat - se prefigureaza a deveni cât de curând președinta SUA. Ceea ce i-ar putea transforma cei 75.000.000 de alegători ai lui Donald Trump, concentrați mai mult în sudul Americii, din „teroriști interni”, cum sunt considerați acum, în trupe de independență ale sudiștilor. Dacă nu le mai dă Bill Gates cu cine știe ce gheață carbonică în cap...

Citi aici analiza Ce se întâmplă cu Joe Biden și cine conduce cu adevărat SUA?