ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce un videoclip cu starea mamei sale a devenit viral, fiul femeii din Louisiana spitalizată în urma vaccinului anti Covid de la Pfizer a declarat că, deși nu era anti-vaccinist, avea îndoieli serioase cu privire la siguranța vaccinului, informează site-ul News24.fr.

Brant Griner a lansat un apel pe Facebook săptămâna trecută, după ce mama sa a început să aibă probleme medicale grave la câteva zile după administrarea vaccinului. Într-o postare virală, Griner a arătat cum mama sa tremură necontrolat în timp ce încerca să meargă, sprijinindu-se de pereți și de o ușă. Între timp, Facebook i-a șters filmarea și pe unde a fost reprodusă este taxată ca "informație nesigură”, deși femeia a fost spitalizată.
 
„Mama e acum și mai rău și încă nu am răspunsuri de la medici cu privire la modul de rezolvare a acestei probleme. Vă rog să vă rugați pentru ea. Nu suport să o văd pe mama așa. Vă rugăm să nu luați vaccinul Covid-19", a scris el.

Postarea și videoclipul au fost distribuite de aproape 160.000 de ori și au adunat peste 35.000 de comentarii.
Griner a refuzat să dezvăluie la ce spital a primit vaccinul, spunând că nu vrea ca acesta să devină ținta unei campanii de hărțuire online.
 
Potrivit acestuia, mama sa s-a trezit cu dureri de cap la o zi după ce a fost vaccinată. Câteva zile mai târziu, a suferit „mișcări asemănătoare convulsiilor” la piciorul stâng. În a patra zi, nu avea „niciun control” asupra picioarelor și a fost dusă la camera de urgență.
 
Spitalul a stabilit că are o „reacție neurologică”, a spus el, adăugând că medicii pun aceste probleme pe „metalele din vaccin”.
 
După ce a ieșit din spital, mama lui Griner a fost testată, iar medicii speră că se va recupera complet, cu condiția să nu existe leziuni cerebrale permanente.
 
Pfizer a transmis într-o declarație că „cercetează” cazul, dar până acum nu a reușit să-l „confirme”.
 "Tulburările neuromusculare nu au fost un semnal de siguranță identificat până în prezent", a declarat un reprezentant al companiei farmaceutice.

Craig Everett Haseman, un medic local, a declarat: „Pentru a provoca tremurături incontrolabile, ar trebui să aveți ceva care vă afectează creierul sau sistemul nervos. Ar trebui să provoace un fel de anomalie neurologică în măduva spinării sau în creier”.