ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou scandal sexual care zguduie America , declanșat împotriva miliardarului Jeffrey Epstein, poate avea consecințe pentru multe persoane influente și potente financiar care au făcut parte dintr-o rețea de trafic sexual cu minori.


Magnatul american Jeffrey Epstein, broker și filantrop, în vârstă de 66 de ani, din New York, a fost arestat la Teterboro, New Jersey, sub acuzația de violență sexuală și trafic de copii. Magnatul american a fost prieten cu fostul președinte Bill Clinton, căruia îi împrumuta avionul său privat numit ”LolitaExpress”, dar și cu Donald Trump, cu actorul Kevin Spacey, și cu prințul Andrew al Marii Britanii. Dacă va fi găsit vinovat, Espstein riscă 45 de ani după gratii.

El era așteptat să apară, luni, în fața unui magistrat federal, la peste 10 ani după ce a fost acuzat prima oară că a plătit zeci de fete pentru masaje erotice în Florida.

Potrivit New York Times, sute și chiar mii de imagini sexuale sugestive cu fete dezbrăcate sau semi-dezbrăcate au fost găsite în timpul unei percheziției casei lui Epstein din Manhattan, sâmbătă, desfășurată în paralel cu momentul arestării miliardarului la aeroportul Teterboro din New Jersey, au declarat procurorii. Epstein ar fi plătit sume cash câtorva zeci de fete, unele dintre elecu vârste de 14 sau 15 ani, pentru a-i oferi, dezbrăcate, masaje care de cele mai multe ori se finalizau prin masturbare, sex oral sau viol.

O parte dintre minore erau fugite de acasă, iar Epstein le-ar fi rugat să recruteze alte persoane. Întâlnirile ar fi avut loc între 1999 și 2005.
Nu există însă nici o mențiune despre avionul său „Lolita Express” cu care Bill Clinton ar fi călătorit de 26 de ori, și nici nu există nicio referire la „Insula Orgy”.

Toate fotografiile, dintre care unele au fost descoperite într-un seif încuiat, în care se aflau și CD-uri cu etichete de genul „Girl pics nude”, demonstrează atitudinea de pradător sexual pe care domnul Epstein o avea față de minore, se spune în actul procurorilor american.
Procurorii susțin, de asemenea, că avocatul uneia dintre fetele fotografiate le-a spus că fetița era minoră atunci când au fost făcute fotografiile.

Agent străin?

În același timp, presa notează că asupra miliardarului american mereu au existat suspiciuni că ar fi un agent străin care deține „dosare” compromițătoare prin care ar fi șantajat politicieni.

Conform documentelor tribunalului, o fată a declarat pentru FBI că a început să îl viziteze pe Epstein la 15 ani, oferindu-i masaje dezbrăcată, primind 200 de dolari pentru fiecare sesiune. Ulterior, Epstein a convins fata să recruteze alte fete care lucrau cu ea la un club local de striptease.

„Am așteptat mult timp acest moment și sperăm acum că procurorii nu se vor opri deoarece sunt implicate multe alte persoane”, a comentat avocatul David Boies, care reprezintă două dintre acuzatoarele principale. 

Epstein devine astfel ultimul personaj pe lista celor care au declanșat mișcarea #Metoo. 
 
13 luni de închisoare în regim privilegiat

Schema prin care el acționa este aceeași cu cea descoperită în 2007 de către sistemul judiciar din Florida, când miliardarul transporta minori în avionul său privat pentru a le hărțui sexual în locuințele sale de lux din Insulele Virgine sau de la ferma din Stanley, New Mexico. 

Doar că atunci Epstein a reușit să negocieze în secret doar 13 luni de închisoare (petrecute în condiții privilegiate), în ciuda faptului că era acuzat de abuzuri  sexuale a peste 30 de minori. El a pledat vinovat doar pentru două acuzați, de prostituție, și a fost înregistrat ca „infractor sexual”, a despăgubit victimele identificate de FBI, dar a evitat un proces federal mult mai riscant, obținând imunitate pentru el și pentru complicii săi. 

Site-ul prisonplanet.com susține că Jeffrey Epstein va da pe tavă numele tuturor persoanelor din cercul său care plăteau pentru sex minori, în schimbul unei pedepse cu închisoarea care nu va depăși 5 ani.
 
 Prințul și miliardarul

Al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, Prințul Andrew a fost citat în 2015 într-o plângere depusă în SUA de o femeie care pretinndea că a fost forțată, pe când era minoră, să „întrețină relații sexuale” cu el la Londra, New York și în Caraibe în cadrul unor orgii cu alte tinere minore.  Tabloidul Daily Mail dezvăluia acum 4 ani că femeia susținea că a fost  obligată să întrețină relații sexuale cu prințul Andrew de trei ori, inclusiv la o „orgie”, când ar fi fost „împrumutată” prietenilor multimilionarului american Jeffrey Epstein. Potrivit procurorilor americani, femeia a fost tratată ca „sclavă sexuală” de Jeffrey Epstein în perioada 1999 - 2002. Ea ar fi avut relații sexuale cu prințul britanic oricând dorea aceasta, deși avea la acea vreme 17 ani.