ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul Michael Bloomberg, candidat pentru a fi desemnat reprezentantul democraților în alegerile prezidențiale din SUA, dispus să-și cheltuiască averea pentru a-l scoate pe republicanul Donald Trump din Casa Albă, și-a lansat marți „viziunea” pentru punerea în aplicare „a unei politici cuprinzătoare pentru asigurarea egalității LGBTQ +”

Conform site-ului Breitbart, proiectul său de viitor președinte include dreptul transgenderilor la chirurgie sexuală gratuită și tratament hormonal, dreptul la adăpost pe baza identității de gen și obligativitatea ca forțele de ordine și cei care asigură asistență medicală să se supună „competenței culturale” și instruirii „implicite”.

„În calitate de președinte, voi lucra pentru a proteja fiecare membru al comunității LGBTQ + în fața urii, violenței și discriminării. Vom înlătura disparitățile în ceea ce privește accesul și calitatea serviciilor de sănătate, vom opri violența împotriva persoanelor transgender și vom pleda pentru drepturi egale în întreaga lume”, a declarat Bloomberg.

„Mike va pune capăt practicii administrației Trump de a acorda organizațiilor finanțate federal o licență pentru a discrimina persoanele pe baza credințelor lor religioase, a orientării sexuale sau a identității de gen”, se spune pe site-ul miliradarului american.

De asemenea, Bloomberg susține adoptarea Legii privind egalitatea (Equality Act), care ar împiedica guvernele și organizațiile sportive să recunoască diferența biologică / fiziologică dintre bărbați și femei și să o înlocuiască cu „identitatea de gen”.

Al optulea în topul Forbes al celor mai bogați americani, Bloomberg a cheltuit pentru anunțurile promoționale din campania începută în noiembrie mai mult decât principalii rivali democrați în ultimul an. Undeva mai mult de 15 milioane de dolari.

„Prioritatea numărul unu este să scăpăm de Donald Trump. Îmi cheltuiesc toți banii pentru a scăpa de Trump”, spunea Bloomberg aflat în turneul electoral în Texas, unul dintre cele 14 state care vor vota pe 3 martie. 
El a intrat în cursă după ce avuseseră loc deja șase dezbateri ale democraților. În sondaje, Bloomberg se află pe locul al cincilea, după Joe Biden, Bernie Sanders, Warren și Pete Buttigieg.

Michael Bloomberg, fost republican care a făcut avere din vânzarea de informații financiare către firme de pe Wall Street, spune că toți patru „sunt prea liberali” pentru a-l învinge pe Trump.