ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie în vârstă de 39 de ani din Ohio, fără comorbidități cunoscute, a murit în mod subiy, la 48 de ore de la primirea unui vaccin COVID-19, care ar fi fost solicitat de angajatorul ei, potrivit LifeSiteNews.

Janet L. Moore, asistentă medicală la Admirals Pointe Nursing Home (APNH) din Huron, a fost găsită fără suflare, în mașina ei, în fața complexului de apartamente, pe 31 decembrie în jurul orei 20:00, a declarat fratele său Jacob Gregory pentru LifeSiteNews.
 
„A venit acasă de la serviciu și imediat ce a intrat cu mașina în parcare a murit”, a spus el. „Potrivit vecinilor, nu s-a simțit bine imediat după vaccin și, de atunci, de când s-a simțit greață de la vaccin, ar fi avut și migrenele, iar după  48 de ore a murit”.

Întrebat dacă știa marca vaccinului, Gregory a spus: „Ar fi fost de la Pfizer, dar nu sunt absolut sigur în acest sens”.

El a menționat că sora sa, mamă a doi fii, a fost obligată să primească acest vaccin datorită angajării sale într-un cămin de bătrâni. „Da, era un vaccin obligatoriu pe care trebuia să-l ia pentru slujba ei”, a spus el.
 
Estimările Asociației Americane de Sănătate sugerează că aproximativ 50 la sută din personalul de îngrijire refuză injecțiile.

Guvernul Marii Britanii a emis un raport de 10 pagini la sfârșitul anului trecut, în care a avertizat că vaccinurile împotriva coronavirusului nu ar trebui utilizate de mamele însărcinate sau care alăptează. În  privește impactul lor asupra fertilității, documentul afirmă pur și simplu că „nu se știe dacă vaccinul COVID-19 mRNA are un impact asupra fertilității”.

Preocupările privind siguranța cu aceste vaccinuri includ, de asemenea, „reacții alergice” și „potențial fatale”, care pot provoca de fapt o vulnerabilitate crescută. Îngrijorările cu privire la efectele pe termen lung rămân legitime, transmite sursa citată.